Politic

Prima zi a congresului PSD – Liviu Dragnea a votat la Turnu Măgurele

IMG_5681IMG_5684Ioan DUMITRESCU

11 octombrie 2015, prima zi a congresului Partidului Social Democrat, l-a avut prezent pe unicul candidat la preşedinţia partidului, Liviu Nicolae Dragnea, la Turnu Măgurele, unde a şi votat.

“Un început, pentru un drum nou, pentru PSD, e vorba de un nou exerciţiu politic. Avem în faţă multe provocări şi, prin exerciţiul de astăzi şi prin acţiunile pe care le vom întreprinde zilele următoare, cred că PSD are şansa să fie primul partid care înţelege că cetăţenii români îşi doresc din ce în ce mai mult să participe la decizie, să fie consultaţi, să se ţină cont de părerile lor, să ţină cont de propunerile lor, să se ţină cont de modul cum doresc ei să arate ţara. PSD are şansa să devină într-adevăr un partid de stânga, o stângă modernă care să sprijine şi să-şi asume principiile fundamentale ale stângii: solidaritate, justiţie socială, egalitate de şanse, dar, în mai mare masură, ceea ce a arătat în aceşti ani de guvernare, şi anume că PSD poate deveni partidul progresului”, declarat Liviu Nicolae Dragnea, care a venit la Turnu Măgurele să voteze.

Despre importanţa primei zile a congresului PSD, în care s-a votat singurul candidat la preşedinţie, Liviu Dragnea a mai declarat: “Astăzi este o zi importantă, pentru că astăzi vedem cât de activ este acest partid, cât de bine organizat este, cât de importantă este această acţiune, pentru fiecare membru de partid. Este o zi chiar importantă pentru toţi membrii, am vorbit cu foarte mulţi colegi, se tratează cu seriozitate. Am mai văzut câteva preocupări la unii cetăţeni, trei asociaţii au cerut acreditări şi noi le-am acordat imediat acreditări pentru acest proces electoral, pentru a trimite observatori; e vorba de Asociaţia blogger-ilor, Asociaţia pentru dialog social şi o a treia. Noi am luat în serios aceste solicitări”.

One Comment

  1. BĂ DA PROSTI NE CONSIDERA ăstia PE NOI OAMENII DE RÂND.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.