Politic

Prima ședință ordinară a Consiliului Local Alexandria, în noua legislatură/ Pe ordinea de zi, alegerea viceprimarilor

Aleșii locali alexăndreni se întrunesc miercuri, 28 octombrie, pentru prima dată în actuala legislatură, în ședință ordinară a Consiliului Local Alexandria, printre proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi fiind și: Depunerea jurământului de către consilierii locali supleanți, declarați aleși, ale căror mandate au fost validate, Proiectul de hotărâre cu privire la alegerea viceprimarilor municipiului Alexandria, precum și Proiectul de hotărâre cu privire la desemnarea viceprimarului ca primul înlocuitor de drept al primarului municipiului Alexandria.

În ceea ce privește alegerea celor doi viceprimari, surse din interiorul PSD, partidul care deține majoritatea în Consiliul Local Alexandria, se pare că Augustin Ioan va rămâne viceprimar și în următorii patru ani, în timp ce al doilea post de viceprimar ar urma să fie ocupat de Ionela Ene, în prezent director la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 6 Alexandria.

16 din cei 19 consilieri au depus jurământul în ședința de constituire a Consiliului Local de luni, 19 octombrie, urmând ca miercuri, 28 octombrie, să fie validați alți trei consilieri, dintre care doi ai PNL și unul din partea PSD.

11 mandate din totalul de 19 au revenit social-democraților la alegerile locale de pe 27 septembrie, în timp ce liberalii au obținut șase mandate în forul de decizie de la nivelul reședinței de județ. Niciun alt partid participant la scrutinul pentru locale nu a reușit să atingă pragul electoral, care să-i permită să intre în Consiliul Local Alexandria.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.