Social

Prima ediţie a Cupei Presei la Pescuit s-a încheiat

Carmen Dumitrescu

Anul acesta, Zilele Municipiului s-au deschis cu un eveniment special, organizat pentru prima dată acum, urmând ca el să devină o tradiţie. Este vorba despre Cupa Presei la Pescuit, eveniment care a adus laolaltă pe toţi reprezentanţii mass-mediei locale, unii dintre ei pasionaţi de pescuit, alţii, pur şi simplu, dornici să se relaxeze timp de o zi pe una dintre bălţile private ale oraşului. Astfel,  marţi, 27 august, începând de la primele orele ale dimineţii, echipele formate din jurnalişti au ajuns pe baltă şi, supravegheaţi de angajaţi ai municipalităţii, au avut posibilitatea de a-şi demonstra îndemânarea într-ale pescuitului.

Administratorul public al municipiului, Ştefan Tăbăcitu s-a aflat acolo încă de la prima oră pentru a-i întâmpina pe concurenţi, susţinând că va avea grijă ca acest concurs să se deruleze şi în anii următori în condiţii la fel de bune. Seara a avut loc o cină de socializare la care au participat atât primarul victor Drăguşin, cât şi alte personalităţi publice ale judeţului, interesate să vadă dacă presa face performanţe şi în materie de pescuit.

Activitatea a continuat până în zorii următoarei zile, când arbitrii desemnaţi au cântărit peştele prins de echipele înscrise în competiţie şi au reuşit să realizeze clasamentul în baza căruia cei mai buni dintre cei mai buni au fost premiaţi.

Câştigătorii premiului I au fost reprezentanţii postului de televiziune Media Sud TV, Alina Zbengheci şi Răzvan Meilă. Ocupanţii locului al III-lea au fost jurnaliştii Ziarului Mara, Mirel Manafu şi Emil Petrescu iar pe locul al II-lea s-au clasat jurnaliştii Adevărul şi Teleorman TV, Claudiu Dumitrache şi, respectiv, Elena Stuparu. Locul al IV-lea a fost obţinut de două echipe: echipa Ziarului Teleormanul şi Gazeta de Teleorman, formată din Monica Dumitrescu, Bogdan Pană şi Carmen Dumitrescu şi echipa Teleorman TV, formată din Luiza Abu Salem, Ovidiu Spătăreanu, Cristi Şefan, Marian Ozunu, Cătălin Calotă şi Dana Onel.

Premiile au constat în cupe şi diplome iar câştigătorii s-au declarat extrem de încântaţi de timpul petrecut împreună, Balta Lazăr fiind un loc extrem de plăcut pentru agrement iar pescarii începători înscrişi în echipe au avut prilejul de a învăţa de la profesionişti secrete ale acestui hobby extrem de relaxant. Toţi participanţii au menţionat, la finalul competiţiei că evenimentul a fost unuol care i-a îndepărtat, cel puţin pentru o zi, de oboseala cotidiană şi şi-au exprimat speranţa ca la anul municipalitatea să ia din nou iniţiativa de a organiza cea de-a doua ediţie a Cupei Presei la Pescuit.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.