Economie

Prezenţă teleormăneană redusă la protestul Sindicatului Alfa

alfaIoan DUMITRESCU

Filiala Teleorman a Sindicatului Alfa, condusă de Ion Tulpan, a participat marţi, 07.10.2014, la o întrunire cu liderii naţionali pentru stabilirea programului de acţiuni sindicale din această toamnă. Solicitările principale ale sindicaliştilor de la Alfa sunt legate de modificarea Codului Muncii şi de realizarea Contractului Colectiv de Muncă la nivel naţional. A urmat un marş de protest la adresa actualei puteri.

De altfel, din Teleorman, reprezentarea la marşul de protest organizat de Sindicatul Alfa, a fost una foarte redusă, preşedintele Ion Tulpan fiind însoţit doar de câţiva sindicalişti din Alexandria. Tulpan a declarat că prezenţa teleormănenilor la respectivul protest a fost una destul de modestă, nu din cauza vremii neprielnice, ci a dificultăţilor materiale cu care se confruntă filiala teleormăneană, neavând suficiente fonduri pentru închirierea de mijloace de transport, dar neglijează să amintească de posibilitatea sau de imposibilitatea de mobilizare a sindicaliştilor teleormăneni.

 

One Comment

  1. Da, sunt de acord cu presedintele Ion Tulpan,in legatura cu lipsa fondurilor materiale.Personal cred ca aceasta institutie a sindicatelor se va pierde incet incet,deoarece numarul sindicalistilor scade spectalos gratie politicii duse de patroni de a diminua activittatea acestora!Procedeul este foarte simplu,remunereaza liderul de sindicat mai mult decat merita si acesta in loc sa lupte pentru drepturile sindicalistilor devine aliatul conducerii,iar acestea fac ce vor cu salariatii.Nimic mai simplu!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.