Social

Prevenirea și combaterea cerșetoriei și oprirea și staționarea ilegală – acțiuni derulate în municipiul Alexandria

Două acțiuni ale Poliției Locale Alexandria, împreună cu Poliția Rutieră și Poliția Municipiului Alexandria, au fost derulate, în ultima perioadă, în municipiul reședință de județ.

Prima a vizat prevenirea și combaterea cerșetoriei în Alexandria și a fost derulată, săptămâna trecută, de Poliția Municipală și Poliția Locală, în zona centrală a municipiului.

Oamenii legii au avut drept obiectiv identificarea persoanelor care cerșesc, a copiilor lipsiți de supraveghere și a persoanelor fără adăpost.

În urma acțiunii, au fost legitimate șapte persoane, au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale și a fost identificat un copil în vârstă de opt ani, care apela la mila publică. Minorul a fost predat Centrului de Urgență al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman.

Cea de-a doua acțiune a fost derulată de reprezentanți ai Poliției Rutiere și cei ai Poliției Locale și s-a derulat în zonele cu probleme privind oprirea și staționarea ilegală pe Str. 1 Mai, Str. Libertății, Str. Dunării, Str. Av. Al. Colfescu, Str. Șoseaua Turnu Măgurele, Str. C. Brâncoveanu și Str. Carpați.

În timpul acțiunii au fost verificate 23 de autovehicule și au fost aplicate opt sancțiuni contravenționale, în valoare de 9.000 lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.