Politic

Preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Gâdea, s-a întâlnit cu susţinătorii de la Bogdana, Piatra, Lisa şi Ciuperceni

gadea1gadea2

Întâlnirile preşedintelui interimar PSD Teleorman şi, totodată, candidatul social-democraţilor teleormăneni pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean, Adrian Gâdea, cu alegătorii şi candidaţii social-democraţi din judeţ, au continuat marţi, 24 mai, în localităţile Bogdana, Piatra, Lisa şi Ciuperceni.

În cadrul discuţiilor purtate cu susţinătorii, Adrian Gâdea, alături de care s-au aflat senatorul PSD Nicolae Mohanu, precum şi candidaţii social-democraţilor din judeţ pentru Consiliul Judeţean, i-a asigurat pe teleormăneni că problemele lor vor fi gestionate, în continuare, cu implicare şi transparenţă şi că proiectele derulate până în prezent, respectiv realizarea sistemelor de alimentare cu apă, reabilitarea şi modernizarea drumurilor, reabilitarea unităţilor de învăţământ şi a căminelor culturale, precum şi realizarea sistemelelor de canalizare vor fi continuate în perioada următoare cu alte investiţii importante pentru comunităţile din judeţ, incluse în programele politice ale candidaţilor PSD.

“Le-am spus oamenilor să aibă încredere în PSD, pentru că noi venim cu fapte. Sigur, oamenii ne-au cerut să facem investiţii noi, am discutat cu ei despre proiectele noastre actuale şi despre ce ne-am propus pentru perioada următoare. Continuăm cu proiecte de investiţii de importanţă majoră pentru comunitate, cu realizarea sistemelor de alimentare cu apă şi a sistemelor de canalizare, cu asfaltarea drumurilor şi cu modernizarea iluminatului public, cu modernizarea şi reabilitarea unităţilor de învăţămât şi a căminelor culturale”, a precizat Adrian Gâdea. (Violeta Mocanu)

3 Comments

  1. Si a taiat Gadea sforile de marioneta,si a iesit in lume! Ai grija ce faci si ce spui,ca tot la Dragnea te intorci!

  2. la Rosiori Dida la comanda lu Circiumaru a infestat apa de la robinet. asta face PSD urmareste planul diabolic al lui Dragnea

  3. moromete dela odobeleasca

    ASTIA DA vin cu fapte . Cu faptele parintilor si ale bunicilor lor adica TORTIONARII VISINESCU si Ficior , ala de facea pod din detinutii fara vina si apoi trecea calare pe cal peste ei . Ei sunt urmasii celor ce au crucificat poporul roman 50 ani si continua si azi fara rusine. CERETI iertare poporului minimum 100 de ani si apoi mai vedem .

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.