Politic

Președintele ALDE Teleorman, Calotă Florică Ică a preluat și conducerea ALDE Dolj

Rămasă fără președinte, după ce Ion Cupă a acceptat propunerea venită din partea premierului Viorica Dăncilă de a prelua Ministerul Energiei și a fost exclus din partidul condus de Tăriceanu, filiala din Dolj a partidului a fost preluată de președintele ALDE Teleorman, deputatul Calotă Florică Ică, numit președinte interimar al organizației. Iar deputatul ALDE și-a intrat rapid în pâine, astfel că reorganizarea filialei a fost deja discutată în cadrul unei întâlniri ce a avut loc, la finalul săptămânii trecute, la care au luat parte președintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu, secretarul general al ALDE, Daniel Chiţoiu, dar şi preşedintele organizaţiei de tineret a ALDE, Claudiu Catană.

„Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, împreună cu preşedintele interimar al ALDE Dolj, deputatul Florică-Ică Calotă, secretarul general al ALDE, Daniel Chiţoiu şi preşedintele organizaţiei de tineret a ALDE, Claudiu Catană s-au întâlnit sâmbătă, 28 septembrie, cu aleşii locali ai ALDE din judeţul Dolj şi cu o parte din conducerea filialei. În cadrul discuţiei, reprezentanţii ALDE Dolj au dezaprobat atitudinea şi acţiunile fostului preşedinte al filialei, Ion Cupă. Aleşii locali şi membrii conducerii ALDE Dolj au declarat că echipa din cadrul filialei este mobilizată pentru a relansa activitatea filialei. De asemenea, reprezentanţii ALDE Dolj sunt implicaţi în campania pentru alegerile prezidenţiale şi pentru susţinerea candidatului Alianţei ‘Un Om’, Mircea Diaconu. Împreună, reprezentanţii ALDE au afirmat că îşi doresc ca filiala să se consolideze, astfel încât la alegerile de anul viitor să obţină un scor cât mai bun”, se precizează într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a partidului.

Conducerea organizaţiei ALDE Dolj, a fost dizolvată, printr-o decizie a Biroului Politic Executiv, încă de pe 16 septembrie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.