Eveniment

PRELUNGIRE APEL DE SELECȚIE PENTRU MĂSURA M6/6B – Înființarea infrastructurii publice pentru categoriile defavorizate /minorități

PRELUNGIRE 

APEL DE SELECTIE PENTRU MASURA

M6/6B – Înfiinţarea infrastructurii publice pentru categoriile defavorizate/ minorităţi

 Asociaţia Grupul de Acţiune Locală „De la Sâi la Călmăţui” anunţă prelungirea Apelului de selecţie de proiecte pentru masura M6/6B – Înfiinţarea infrastructurii publice pentru categoriile defavorizate/ minorităţi.

Data limită de depunere a proiectelor

Proiectele se vor depune pana la data de 15 martie 2019, ora 16.30.

Atentie! Toate celelalte informații din apelul de selecție, cu excepția termenului limită de depunere a proiectelor rămân NESCHIMBATE.

Informații detaliate privind accesarea și derularea măsurii sunt cuprinse în Ghidul solicitantului elaborat de GAL „De la Sâi la Călmăţui” pentru măsura M6/6B – Înfiinţarea infrastructurii publice pentru categoriile defavorizate/ minorităţi, care se regaseste pe site-ul GAL: www.galdelasailacalmatui.ro , la sectiunea MASURI.

La sediul GAL „De la Sâi la Călmăţui” este disponibilă versiunea pe suport tipărit a informațiilor detaliate aferente măsurii lansate.

Pentru a obţine informaţii detaliate ne puteţi contacta de luni pana vineri, de la 08.30-16.30, la sediul GAL „De la Sâi la Călmăţui” din Comuna Calmăţuiu, satul Nicolae Bălcescu, judeţul Teleorman sau prin telefon 0347417393/ 0786224788 sau e-mail: galcalmatuiu2013@yahoo.com.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.