Sport

Pregătiri pentru campionat-HC Teleorman Alexandria începe seria jocurilor de verificare

Una din echipele care par să fie destul de bine organizate în următorul sezon al Diviziei A (liga secundă) de handbal masculin este HC Teleorman Alexandria. Lotul pregătit de antrenorul Toma Constantin a derulat deja prima parte a pregătirilor, în care s-a pus accent pe condiţia fizică şi atingerea unor parametri cât mai buni din punct de vedere al capacităţii la efort a jucătorilor. Între timp, antrenorul alexăndrenilor a început să lucreze şi tactic cu echipa, iar de câteva zile s-a trecut la o altă etapă a pregătirilor, jocul cu mingea.

În acest sens, până la startul sezonului oficial (care va fi la jumătatea lunii septembrie), sportivii alexăndreni vor îmbina antrenamentele cu jocuri de verificare, mai ales că în această vară au existat discuţii cu câteva echipe, pentru disputarea unor meciuri de pregătire.

“Echipa este în programul de pregătire trasat de antrenor şi sperăm să fie pregătită la startul campionatului. Pentru a câştiga în omogenitate, vor fi câteva jocuri de pregătire, iar îmbucurător este faptul că echipe puternice, precum Steaua, Dinamo sau Călăraşi, s-au arătat interesate să joace contra noastră în această perioadă”, a precizat preşedintele clubului Handbal Teleorman, Ilie Frâncu.

În acest sens, primul joc de verificare pentru HC Teleorman Alexandria din această vară este programat sâmbătă, 31 august, în deplasare, contra formaţiei Dinamo Bucureşti, iar prima întâlnire pe teren propriu va fi săptămâna viitoare, contra fostului adversar din campionatul precedent, Steaua Bucureşti.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.