Sport

Pregătiri de vară – FCM Alexandria a disputat două teste pentru definitivarea lotului

fcm 2Vineri și sâmbătă pe stadionul Municipal din Alexandria s-au disputat două jocuri-test, organizate de FCM Alexandria în prima etapă a pregătirilor de vară. Cu acest prilej, publicul care a vrut să vadă noul FCM a putut urmări atât achizițiile lotului alexăndrean pentru următorul sezon al Ligii a 3-a, cât și noul stil de joc al echipei. S-a văzut în cele două zile de jocuri că pentru următorul sezon au apărut multe transformări la FCM Alexandria, au plecat mulți jucători (îngrijorător este că au plecat mulți din cei localnici, tineri), au venit alții, aduși cu CV-uri sau cu impresari diverși, atrași de “mirajul” Alexandriei, seriozitatea și stabilitate de la clubul FCM fiind principalul punct de atracție al tuturor acestor jucători, veniți în ultimele zile la Alexandria.

La câteva zile de la startul pregătirilor, FCM Alexandria a programat două teste, în urma cărora s-a încercat atât definitivarea lotului pentru noul sezon, cât și conturarea unei formule de echipă. În opinia antrenorului Romulus Ciobanu, cele două jocuri din week-endul trecut au avut cel puțin două obiective, ambele vizând completarea lotului de jucători. Iar în opinia tehnicianului de la FCM, cele două obiective propuse au fost atinse. “În primul rând, ne-a interesat să urmărim acești jucători tineri, under 19, pe care i-am avut în pregătire, pentru a ne concentra pe pregătirea propriu-zisă. Ce pot să spun, au fost 17 jucători Under 19 la pregătire, din care am oprit trei, un atacant și doi mijlocași. În al doilea rând, am vrut să urmărim jucătorii care au venit la echipă, atât cei care au semnat, cât și cei pe care intenționăm să-i oprim în lot. Consider că aceste jocuri, deși am avut adverși modești ca și exprimare, ne-au ajutat să rezolvăm această problemă, a lotului!”, a spus după jocul de sâmbătă antrenorul Romulus Ciobanu.

În după-amiaza de vineri, FCM Alexandria a întâlnit pe ASC Seaca (scor final 6-0 pentru FCM), iar gazdele au folosit trei formule de echipă; la fel s-a încercat și în jocul de sâmbătă, cu juniorii republicani de la Comprest GIM București (scor final 7-1 pentru FCM), însă de această dată s-au conturat unii jucători în echipă.

Să punctăm că, după aceste teste, au fost păstrați în lotul FCM-ului jucătorii (under 19) Paraschiv (atacant de la Sporting București, n. 1998), Constantinescu (mijlocaș de la Steaua București, n. 1997) și Rotaru (mijlocaș, alexăndrean de origine, de la LPS Slatina, n. 1997).

Programul următor al FCM-ului Alexandria va continua cu pregătire zilnic de luni, la stadionul Municipal, iar miercuri (27 iulie) se va pleca în cantonament centralizat la Pucioasa, unde sunt programate trei jocuri de verificare (cu FC Aninoasa, Cimentul Fieni, Chindia Târgoviște – juniori republicani).

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.