Eveniment

Prefectura Teleorman, apel la voluntariat în sprijinul bătrânilor singuri și persoanelor izolate

Instituția Prefectului – Județul Teleorman face apel la persoane fizice, organizații nonguvernamentale și companii private pentru acordarea de sprijin voluntar în desfășurarea activităților privind gestionarea situației create de COVID-19.

Concret, în localitățile din județ, în urma activității de monitorizare a persoanelor aflate în izolare și a celor cu vârsta de peste 65 de ani, au fost identificate mai multe cazuri în care ar fi nevoie de sprijinul comunității.

Este vorba despre persoane pentru care a fost impusă măsura izolării sau bătrâni cu vârsta de peste 65 de ani, care se confruntă cu mari dificultăți din cauza faptului că sunt singure sau nu pot beneficia în acest moment de ajutorul familiei.

În acest sens, Prefectura Teleorman face un apel la oamenii de bună credință, care vor să ajute prin muncă voluntară persoanele aflate în dificultate, să anunțe la adresa voluntariat@prefectura-teleorman.ro sau la telefon 0747256444, unde să lase datele de contact și să indice localitatea din județ în care pot ajuta

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.