Eveniment

Prefectul a trimis o echipă de control la Piatra

Ioan DUMITRESCU

În urmă cu ceva timp, profesorul de educaţie fizică, sport şi sănătate, cum îi place să se autodefinească Constantin Filip, cândva directorul Liceului Teoretic din comuna Piatra, l-a denunţat pe primarul comunei, social-democratul Dănuţ Chera, că ar fi investit din banii Consiliului local Piatra, de fapt din bugetul localităţii, suma de un miliard de lei pentru construirea unei magazii de lemne pentru lăcaşul de învăţământ, sumă astronomică pentru doar o magazie. Este cunoscută rivalitatea dintre Constantin Filip şi Dănuţ Chera, ca adversari politici, cu toate că, în urmă cu ceva timp, cei doi se aflau în relaţii amiabile.

Aflând de „tărăşenia” respectivă, prefectul judeţului Teleorman, Liviu Dumitraşcu, a decis ca o echipă de control a Instituţiei Prefectului, însoţită de o altă echipă de control a Inspectoratul Teritorial în Construcţii, instituţie deconcentrată subordonată Prefecturii, să meargă în comuna Piatra pentru a verifica veridicitatea acuzelor aduse de Constantin Filip, faptul că s-a demarat construirea respectivei magazii de lemne fără autorizaţie de construire, fără proiect, fără autorizaţiile necesare. Prefectul Liviu Dumitraşcu afirmă că după ce va primi raportul celor două echipe de control, după analizarea faptelor, va lua o decizie în privinţa respectării legalităţii şi acţiunilor primarului social-democrat Dănuţ Chera, dar în nici un caz nu înainte. Prefectul judeţului Teleorman este reprezentantul în teritoriu al Guvernului României, drept pentru care Liviu Dumitraşcu intenţionează să acţioneze doar în litera şi spiritul legii.

2 Comments

  1. transportator

    ASA CUM IL CUNOSC MULTI TELEORMANENI, LIVIU DUMITRASCU ESTE UN OM ONEST SI CINSTIT.
    CU TOTII SPERAM CA VA SPARGE GASCA ADMINISTRATIEI PUBLICE IN SENSUL CA PENTRU TOTI NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DECAT LEGEA.
    AM INTELES DE LA UN SALARIAT AL PREFECTURII CA LUCRURILE SE MISCA BINE IN SENSUL CA LUCRURILE INTRA IN NORMALITATE LUCRU CARE PE TIMPUL FOSTEI PREFECTE,CARMEN DAN ERAU DOAR POVESTI. VA UREZ SUCCES DOMNULE DUMITRASCU !!!

  2. No o sa uit niciodata cand la o emisiune la TV erau invitati Parvulescu si Filip asta. Iar adeventistul Parvulescu il injura si facea hot pe fratele lui Filip. Iar Filip tacea…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.