Eveniment

Prefectul județului le-a cerut primarilor implicare totală în gestionarea stării de urgență; Edilii spun că au situația sub control

Prefectul Județului, Liviu Dumitrașcu, a avut, vineri, o întâlnire de lucru cu primarii teleormăneni, în cadrul căreia au fost discutate problemele cu care edilii se confruntă în aplicarea măsurilor din ordonanțele militare și a celorlalte acte emise în această perioadă. Ședința s-a desfășurat în sistem audio-conferință, iar edilii din județ au avut ocazia să-l informeze pe reprezentantul Guvernului în teritoriu despre dificultățile cu care se confruntă, de la instituirea stării de urgență.

În intervenții punctuale, primarii au precizat că, cel puțin în momentul de față, nu sunt probleme deosebite, dar au solicitat sprijinul Prefecturii în cazul în care situația o va impune.

Prefectul Liviu Dumitrașcu i-a asigurat pe edilii din județ de tot sprijinul Guvernului României pentru rezolvarea problemelor identificate. Totodată, a sublinitat că este necesar ca autoritățile să-și canalizeze eforturile pentru gestionarea cât mai eficientă a situației generate de infecțiile cu noul coronavirus.

De asemenea, Instituția Prefectului a lansat, joi, și un apel la persoane fizice, organizații nonguvernamentale și companii private pentru acordarea de sprijin voluntar în desfășurarea activităților privind gestionarea situației create de COVID-19. În acest sens, toți cei care să ajute prin muncă voluntară persoanele aflate în dificultate, bătrâni fără familie sau persoane izolate care nu au pe nimeni, să anunțe la adresa voluntariat@prefectura-teleorman.ro sau la telefon 0747256444, unde să lase datele de contact și să indice localitatea din județ în care pot ajuta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.