Eveniment

Prefectul Haralambie Epure și-a luat liberalii din Alexandria și au ieșit la plantări de arbori

Ca și în alte ocazii, Haralambie Epure, prefectul județului Teleorman, dar și președintele liberalilor din Alexandria, a dat tonul unei noi acțiuni de plantare de arbori, de data aceasta în cadrul campaniei desfășurate de Direcția Silvică Teleorman „Luna Plantării Arborilor”, în perioada 15 martie – 15 aprilie.

Prefectul de Teleorman anunțase, de altfel, intenția de a lua parte la această campanie, astfel că membrii Organizației PNL Alexandria și reprezentanții Ocolului Silvic Alexandria au reușit să formeze o echipă suficient de numeroasă încât să asigure plantarea pe o suprafață de 4 hectare.

„Printre activitățile pe care le-am anunțat ca făcând parte din agenda de lucru curentă, se află și campania „Luna Plantării Arborilor”. Astfel că, astăzi, alături de membrii Organizației PNL Alexandria și de reprezentanți ai Ocolului Sivic Alexandria, am trecut la treabă.

Am plantat plop alb, pe o suprafață de 4 hectare din Trupul de pădure Vedea, schema de plantare fiind de 4m x 2m.

În felul acesta, am contribuit și noi la apropierea de scopul propus de Direcția Silvică Teleorman, acela de a mări suprafața ocupată de pădure și de a scoate județul nostru din coada clasamentului în ceea ce privește fondul forestier”, a declarat prefectul Haralambie Epure cu privire la această acțiune.

De altfel, la campania de împădurire derulată la nivelul județului Teleorman au răspuns și pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „A.D. Ghica” Teleorman, dar și elevi ai mai multor unități de învățământ din județ.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.