Politic

Prefectul Dumitraşcu are consilier personal

Ioan DUMITRESCU

În timp ce multă lume aşteaptă ca prefectul Liviu Dumitraşcu, de sorginte liberală, să-şi facă bagajele din Prefectură, după ce Partidul Social Democrat a câştigat alegerile din 11 decembrie 2016, acesta şi-a angajat consilier personal. Este vorba de Vasile Mocanu, care a ocupat funcţia de administrator al comunei Necşeşti, iar de vineri, 27 ianuarie 2017, este consilierul personal al prefectului Liviu Dumitraşcu, începând munca la Prefectură. Vasile Mocanu ştie că angajarea sa la Prefectură este cu contract de muncă pe perioadă determinată de timp.

Este foarte posibil ca ministrul de Interne, Carmen Daniela Dan, să nu se grăbească cu înlocuirea prefectului Dumitraşcu, ci mai de grabă să asigure ocuparea postului de subprefect al judeţului, vacantă în acest moment. Drept pentru care, cei care aşteptau eliberarea din funcţie a lui Liviu Dumitraşcu, pentru a-i ocupa postul, trebuie să mai aştepte.

Este posibil ca schimbarea prefecţilor care nu sunt social-democraţi, să fie amânată, până la modificarea legii de numire a prefecţilor, astfel încât prefecţii, reprezentanţii Guvernului în teritoriu, să fie numiţi politic, cum toate formaţiunile politice susţin că trebuie renunţat la „mascarada” cu numirea prefecţilor apolitici.

4 Comments

  1. Domnule prefect,aveti doi consilieri din partea rromilor, din care unul este consilier personal?

  2. IN CE PROBLEME SA-L CONSILIEZE MOCANU VASILE PE LIVIU DUMITRASCU?
    Vasile Mocanu este membru ALDE .
    Deci ,domnule Dumitrascu aveti portile deschise!!!

  3. Salam Regheton

    Jean DINA KOVACI era cea mai buna alegere!!!DESTEPT, HARNIC, SERIOS, O FLOARE DE BAIAT!!

  4. A ales foarte bine. Cel mai potrivit profesionist. Comuna Necşeşti este cea mai săracă localitate din ţară. S-a specializat omul! Nu-i va fi greu să aducă judeţul pe un loc asemănător. Dă-ţi interesul, Mocane!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.