Politic

PP-DD îi solicită Preşedintelui Băsescu graţierea în cazul lui Gică Popescu

PP-DD îi solicită Președintelui României, Traian Băsescu, să dea curs cererii de  grațiere a fotbalistului Gică Popescu, dacă aceasta va fi formulată. Acesta și-a recunoscut vina şi a achitat prejudiciul indicat și stabilit de anchetatori încă de la începutul acțiunii penale în acest dosar, de aceea considerăm ca fiind o datorie morală a Președintelui Băsescu față de poporul pe care l-a umilit aproape 10 ani de zile. Acum, în pragul încheierii mandatului prezidențial, președintele este rugat să ia act de propunerea  noastră dar, mai ales, de voința poporului român, unanim exprimată în spațiul public.

PP-DD ia act de deciziile finale ale sistemului juridic din România și vine cu propunerea acordării graţierii în cazul lui Gică Popescu, atunci când aceasta va fi formulată, invocând prerogativele prezidențiale, imaginea sportului românesc, dar mai ales posibilele prejudicii de imagine în plan extern.

Considerăm că aportul de imagine adus de fotbalistul Gică Popescu României, dar mai ales decenţa acestuia pe toată perioada derulării procesului ne îndreptățesc să solicităm acordarea grațierii.

PP-DD nu înțelege cum este posibil ca sistematic, românii să își bată joc de propriile valori, recunoscându-le acestora meritele, de cele mai multe ori atunci când este prea târziu.

Simona Allice Man

Preşedinte,

Partidul Poporului-Dan Diaconescu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.