Politic

PP-DD a depus candidaturile la BEJ – Samuel Calotă este şeful de campanie al partidului

Carmen Dumitrescu

În cea de-a doua parte a zilei de marţi, Organizaţia PP-DD Teleorman s-a prezentat la Biroul Electoral Judeţean pentru a depune candidaturile la parlamentarele din decembrie. Marea supriză a evenimentului a fost aceea că alături de candidaţii PP-DD s-a aflat şi Samuel Calotă, care a declarat că se află la BEJ în calitate de şef de campanie al celor din Partidul Poporului-Dan Diaconescu. Motivaţia sa a fost aceea că îşi doreşte să susţină un tânăr care va candida pentru Colegiul 3 Alexandria, la Camera Deputaţilor, considerând că la redistribuire, PP-DD va putea obţine un fotoliu de deputat:   „Mi s-a făcut de la nivel naţional propunerea de a fi şef de campanie pentru candidaţii PP-DD din Teleorman şi am spus că propunerea nu mă deranjează, chiar mă onorează să mă ocup de campania celor din PP-DD. Eu vroiam să mă ocup doar de campania candidatului pe care îl susţin, este vorba despre Alin Bucur, candidatul PP-DD pe Colegiul 3 Alexandria. Şansele pe care le acord candidatului pe care îl îndrăgesc cel mai mult sunt destul de bune, în condiţiile în care şi adversarii USL la nivel naţional recunosc că în Teleorman, USL va lua toate colegiile. Este ştiut faptul că la nivel de judeţ, PP-DD poate obţine un fotoliu de deputat, ca şi PDL care nu are şansa de a închide vreun colegiu sau de a încurca socoteala USL. Vreau să aduc cât mai multe voturi pentru PP-DD la nivel de judeţ şi sper ca cele mai multe să fie pentru candidatul de pe colegiul Alexandria, pe care, cu sinceritate, am recunoscut că îl susţin.”

Întrebat dacă s-a înscris în PP-DD, Samuel Calotă a declarat că acest lucru nu s-a întâmplat, interesul său fiind acela de a-l susţine pe tânărul candidat despre care s-a exprimat în termeni dintre cei mai elogioşi. Potrivit vicepreşedintelui partidului la nivel judeţean, Stelică Tălpigă, candidaţii au fost stabiliţi fără prea mari dificultăţi, aşa cum s-a întâmplat în cazul celorlalte partide şi PP-DD se aşteaptă să obţină la nivel judeţean peste 15% din sufragii.

În ceea ce priveşte candidaturile la Camera Deputaţilor, aici vom vedea în luptă pentru Colegiul 1, pe Ene Marin, pentru Colegiul 2, pe Rezeanu Emil, pentru Colegiul 3, pe Alin Bucur, pentru Colegiul 4 pe Lucian Iotu, pentru colegiul 5, pe Neagu Tudor şi pentru Colegiul 6 pe Ionela Florea. La Senat, cei care vor încerca să-i convingă pe teleormăneni sunt: Senat 1 – Dumitrescu Florinel, Senat 2 – Stelică Tălpigă şi Senat 3 – Grigore Marian Gabriel.

 

2 Comments

  1. Ion Popescu

    Imi este scarba, imi vine sa vomit cand citesc aceste randuri care se vede in continuare cat de mizerabila este politica in tara asta.Cum accepti mai rasul lumii (ma refer la DD)sa trimiti in colegii sa candideze ciocoi,traseisti refuzati de partidele in care au fost membri pana acum? Nu te-ai saturat sa minti cu televiziunea ta acest popor? Chiar crezi ca acesta a ramas asa prost cum ii face dementul ala care ti l-ai luat aliat in Gorj? Cu ala care tragea de cabluri pe TVR vrei sa faci legi in Parlament? Sa va fie rusine!

  2. nu este nimic sigur in ceea ce priveste usl/pdl….desi se induce ideea ca Mireille Mathieu si Dragnea fac jocurile in judet…
    timpul le rezolva pe toate!
    succes maxim PPDD!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.