Social

Posturi vacante în şcolile teleormănene

Trei unităţi de învăţământ din Teleorman au anunţat săptămâna aceasta organizarea concursului sau testărilor pentru ocuparea unor posturi vacante. Una dintre acestea este Şcoala gimnazială nr. 3 din Zimnicea care scoate la concurs un post de numai 3 ore săptămânal pentru disciplina Limba rromani. Miercuri, 14 noiembrie, este ultima zi în care mai pot fi depuse dosarele candidaţilor la secretariatul unităţii de învăţământ, urmând ca mâine, să fie efectuată inspecţia la clasă, iar vineri să aibă loc proba scrisă, pentru concursul la care se pot înscrie cadre didactice calificate, conform prevederilor Metodologiei de organizare şi desfăşurare a concursurilor de ocupare a posturilor didactice/catedrelor care se vacantează pe parcursul anului şcolar 2012-2013 în unităţile de învăţământ preuniversitar de stat, aprobată prin O.M.E.C.T.S. nr. 5624/2012. Acelaşi program privin depunerea dosarelor este valabil şi pentru testarea la care se poate înscrie personal didactic fără studii corespunzătoare postului, candidaţii la acesta urmând să susţină un interviu în aceeaşi zi cu proba scrisă în loc de inspecţia la clasă.

Şi Liceul Tehnologic Nicolae Bălcescu din Alexandria scoate la concurs un post cu 9 ore săptămânal la disciplina protecţia mediului, pentru ocuparea căruia mâine, 15 noiembrie se va organiza proba scrisă.

Cea de-a treia unitate de învăţământ care a anunţat organizarea concursului pentru ocuparea unui post la disciplina educaţie fizică şi sport cu 6 ore săptămânal este Şcoala gimnazială “Anghel Manolache” din Scrioaştea. Pentru concurs dosarele se pot depune în perioada 16-19 noiembrie, urmând ca în data de 20 noiembrie să fie efectuată inspecţia la clasă iar pe 21 noiembrie să fie organizată proba scrisă. (M.D.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.