Eveniment

Posturi vacante în învăţământul teleormănean

profesoriMonica DUMITRESCU

Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman a publicat lista posturilor vacante în unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţ la data de 6 octombrie 2015. Dascălii teleormăneni care nu au prins până acum un post au şanse minime de angajare. Lista cu posturile vacante în învăţământul teleormănean cuprinde 49 de poziţii, însă în majoritatea cazurilor este vorba de doar câteva ore la disciplinele biologie, fizică, chimie, educaţie fizică şi spor, educaţie muzicală sau plastică, istorie, limba română, matematică, informatică, geografie şi educaţie tehnologică la unităţi de învăţământ din mediul rural. În mediul urban mai sunt disponibile doar câteva ore de chimie la Şcoala Gimnazială “Mihai Viteazul” din Alexandria, cultură civică la Şcoala Gimnazială nr. 2 Turnu Măgurele, fizică şi limba franceză la Şcoala Gimnazială nr. 3 Zimnicea şi istorie la Liceul Teoretic Zimnicea.

Posturi cu normă întreagă sunt doar 4, două pentru educatoare la grădiniţele din Zâmbreasca şi Tătărăştii de Sus şi două pentru învăţători la şcolile din Săceni şi Ciolăneşti.

Mai sunt disponibile un post de kinetoterapie la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Roşiorii de Vede şi unul pentru profesor logoped la Grădiniţa nr. 1 din Roşiorii de Vede.

Posturile vor fi repartizate solicitanţilor, în ordinea punctajelor, în comisia paritară ce se va întruni la Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.