Eveniment

Posturi scoase la concurs de Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, aflată în subordinea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale organizează concurs pentru ocuparea a 23 de posturi contractuale vacante de execuție, pe perioadă nedeterminată.

La nivelul Centrelor regionale unul din posturi este în cadrul Centrului Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 3 Sud Muntenia – Serviciul Infrastructură de Bază și de Acces – Compartiment Implementare – Consilier gradul IA, iar la nivelul Oficiilor Județene, un post este în cadrul Oficiului Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Teleorman – Serviciul Active Fizice și Plăți Directe – Compartiment Implementare –  Consilier gradul IA.

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant, candidații trebuie să îndeplinească o serie de condiții generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările și completările ulterioare.

Dosarele se depun până la data de 14 noiembrie 2016, ora 17.00, la sediul A.F.I.R., Bucureşti. Concursul se va organiza pe 24 noiembrie 2016, ora 10.00, proba scrisă – la sediul C.R.F.I.R. 8 Bucureşti – Ilfov, iar în intervalul 02-05 decembrie 2016, ora 09.00 va avea loc proba interviului, la sediul C.R.F.I.R. 8 Bucureşti – Ilfov. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.