Economie

Postul de preşedinte – director general al CAS Teleorman este scos la concurs

În perioada 23 – 25.01.2013, Casa Naţională de Asigurări de Sănătate Bucureşti va organiza concursul la sediul CNAS – Sala de Consiliu, concurs organizat pentru ocuparea funcţiei de preşedinte – director general al CAS Teleorman, ca şi în alte judeţe de altfel, la sediul CNAS – Sala de Consiliu.

Dosarul de înscriere la concurs se va depune la CNAS, termenul limită de depunere a dosarelor fiind pe 18.12.2012, inclusiv, până la ora 17.00, iar pe data de 21.12.2012 se vor afişa rezultatele selecţiei de dosare, selecţie ce se va face pe baza îndeplinirii condiţiilor de participare, iar eventualele contestaţii cu privire la rezultatele selecţiei de dosare se depun până la data de 28 decembrie, inclusiv.

Concursul va consta într-o probă scrisă ce se va desfăşura în data de 23.01.2013, începând cu ora de 10.00, iar interviul, la care vor accede doar cei care au promovat proba scrisă, se va desfăşura în data 25.01.2013, începând cu ora 10.00. Proba scrisă se susţine din bibliografia care se regăseşte afişată la sediul CAS Teleorman, pe site-ul CNAS şi pe site-ul CAS Teleorman. Interviul se va desfăşura conform planului de interviu şi va fi structurat pe baza unui plan de management pentru atingerea obiectivelor prin execuţia indicatorilor de performanţă cuprinşi în contractul de management, prezentat de candidaţi, conform Metodologiei aprobate prin Ordinul preşedintelui CNAS nr.15/2008, cu modificările şi completările ulterioare. Planul de management va fi elaborat pentru un an bugetar şi va fi adaptat sistemului de asigurări sociale de sănătate. Planul de management, în forma scrisă, va fi depus odată cu dosarul de înscriere la concurs. În prezent, la nivelul CAS Teleorman interimatul este asigurat de Nicuşor Tiţa. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.