Eveniment

Postul de manager la SJU Alexandria rămâne vacant. Nimeni nu şi-a arătat interesul să conducă cea mai mare unitate spitalicească din județ

Consiliul de Administraţie al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alexandria a organizat concurs pentru ocuparea funcţiei de manager, în perioada 09-12 ianuarie 2017.

Concursul ar fi trebuit să se desfășoare la sediul Spitalului Județean de Urgență începând cu data de 9 ianuarie 2017, proba scrisă, iar pe 12 ianuarie ar fi trebuit să aibă loc interviul, dacă pretendenții ar fi trecut de etapa eliminatorie din data de 3 ianuarie 2017.

Spunem ar fi trebuit să se desfășoare, deoarece până la data de 3 ianuarie, data etapei eliminatorii și ultima zi pentru depunerea dosarelor, nici o persoană nu și-a arătat interesul pentru acest post. Deși foarte multe persoane care ar putea ocupa funcția se plâng de management deficitar la nivelul instituției și își dau cu părerea cum ar trebui condus spitalul, când au avut ocazia să devină manageri, au bătut în retragere și nu s-au înscris la concurs. Postul a fost scos la concurs pentru a doua oară.

Între timp, atribuțiile de manager i-au revenit, până la numirea unui director interimar, directorului medical, Alexandru Dobre. (C.P.)

One Comment

  1. Bre alexandrenilor va dau o informatie gratis. este la Rusii de Vede un manager de exceptie numit Alexa Tuciurila ,prastie de partid,veros, pus pe capatuiala (el si neamurile),lacom,cu inteligenta la genunchiul broastei testoase, mitocan, submediocru, jalnic, tolerat de institutiile statului. In scurt timp medicii BUNI vor pleca , iar posturile bine platite vor fi alocate neamurilor si aplaudacilor sai de aceeasi speta. Asta a fost in fruntea PNL apoi a ALDE. halal sa va fie ! Asadar luati de aci niste LEPRE cu aer de smecheri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.