Eveniment

Pompierii teleormăneni s-ar putea antrena în propriul centru de pregătire

Un centru de pregătire a pompierilor militari teleormăneni ar putea funcţiona la Videle, în acest sens fiind deja făcute demersuri pentru obţinerea autorizaţiilor, a precizat col. Marius Stancu, inspectorul-şef al ISU Teleorman.

„În cursul zilei de ieri ( n.r. miercuri, 13 iunie), am efectuat o vizită în judeţul Braşov, împreună cu colegii din comanda inspectoratului, în localitatea Făgăraş, unde funcţionează un centru de pregătire a pompierilor, centru pe care noi ne dorim să-l construim şi la subunitatea din Videle. Deja suntem la nivel de a obţine autorizaţii din partea forurilor superioare pentru funcţionarea acestui centru”, a precizat col. Marius Stancu.

Potrivit inspectorului-şef al ISU Teleorman, pompierii militari teleormăneni nu vor mai fi nevoiţi să meargă în alte judeţe să se pregătească, ci vor dispune de propriul centru, iar după ce acesta va fi modernizat, va putea primi şi pompieri din alte judeţe să se pregătească la Videle.

„Pe scurt, ce se va desfăşura acolo: pompierii din judeţul Teleorman nu vor mai fi nevoiţi să meargă în alte judeţe să se pregătească, vom avea propriul nostru centru, iar după ce vom reuşi să-l modernizăm şi să-l aducem la standardele pe care eu mi le doresc, cu siguranţă vor veni şi alţi colegi, din alte judeţe, să se pregătească în centrul nostru pe care îl vom iniţia în oraşul Videle”, a mai spus inspectorul-şef al ISU Teleorman. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.