Eveniment

Pompierii din cadrul ISU Teleorman au donat sânge pentru a-și ajuta colegul rănit

Joi, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Teleorman s-au mobilizat și au mers la Centrul de Transfuzie Sanguină Teleorman pentru a dona sânge pentru colegul acestora, Viorel Cătălin Manolache, din cadrul Detașamentului de Pompieri Videle.

“Din nefericire, la sfârșitul săptămânii trecute, acesta a fost rănit grav într-un accident rutier, suferind multiple traumatisme la nivelul coloanei cervicale, la bazin și membre, motiv pentru care a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca, din municipiul București, pentru mai multe intervenții chirurgicale de specialitate”, transmit reprezentanții situația în care se află colegul acestora, pe care tot ei îl descriu ca fiind “unul dintre ai noștri, un pompier, un salvator, un părinte a trei copii, un om deosebit”.

Viorel Cătălin Manolache avea urgent nevoie de sânge, grupa – A II, Rh – pozitiv, așa că pompierii teleormăneni i-au sărit în ajutor. Aceștia subliniază,încă o dată, importanța donării de sânge ca fiind “un dar ce nu poate fi înlocuit, iar un donator poate salva până la patru vieți în urma unei acțiuni responsabile”. Îi îndeamnă, de asemenea, pe toți cetățenii să facă acest lucru pentru a-i salva pe cei care au mare nevoie, deoarece multe persoane se află în situații asemănătoare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.