Eveniment

Polițiștii teleormăneni au derulat operațiunea “Spiridușii lui Moș Crăciun”

În apropierea sărbătorii creştine a Naşterii Domnului, poliţiştii teleormăneni au avut iniţiativa de a sprijini material şi spiritual familiile nevoiașe. În ajunul Crăciunului, polițiștii teleormăneni au fost spiridușii lui Moș Crăciun pentru mai multe familii din localitățile: Buzescu, Frumoasa, Islaz, Săceni, Videle, încercând prin fapte mici să aducă zâmbete pe chipul acelor copii care nu au atât de multe motive să o facă mai des.

Astfel că, miercuri, 21 decembrie, polițiștii s-au pregătit temeinic pentru operațiunea “Spiridușii lui Moș Crăciun” și le-au oferit din suflet daruri. Polițiștii au adus celor mici alimente de primă necesitate, articole vestimentare, dulciuri, fructe.
Prezența oamenilor în uniformă, însoțiți de darurile lor, a adus bucurie pe chipurile copiilor și membrilor familiei greu încercate.
“Fii bun ori de câte ori este posibil! Ca și până acum, vom fi în continuare alături de cei mai puțin norocoși. Vă dorim Sărbători fericite și binecuvântate alături de cei dragi!”, au transmis reprezentanții IPJ Teleorman.

În același spirit, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman este gazda  grupurilor de colindători în această perioadă.
În prag de sărbători, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, în jurul bradului a sosit clasa pregătitoare din cadrul Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” numărul 5 și grupa mare din cadrul Grădiniții nr. 7, Alexandria, care au vestit prin colinde Naşterea Pruncului Iisus.
Copiii, sub îndrumarea cadrelor didactice i-au încântat pe polițiști și părinți cu colinde minunate, totodată transmițăndu-le celor prezenți spiritul sărbătorilor. La finalul frumoaselor momente, cei mici au fost răsplătiţi cu daruri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.