Eveniment

Polițiștii rutieri au aplicat sancțiuni în valoare de peste 42.000 de lei în doar două ore

Miercuri, în doar două ore (12.00 – 14.00), politiștii au aplicat 231 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 42.000 de lei, în urma unei acțiuni cu efective mărite, pe raza județului Teleorman, în sistem integrat, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și prevenirea cauzelor generatoare de accidente.

Pentru desfășurarea acțiunii, polițiștii teleormăneni au colaborat cu polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt și Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Astfel, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman transmit că din totalul sancțiunilor, cele mai multe au fost aplicate pentru viteză, respectiv 102 sancțiuni și 33 pentru pietoni.

În același interval orar, au fost constatate două infracțiuni la regimul rutier și au fost retrase două certificate de înmatriculare. Mai mult, polițiștii au reținut 13 permise de conducere, dintre care două au fost pentru consum de alcool și trei pentru viteză.

“Acțiunile pe linie rutieră continuă și în zilele următoare, polițiștii fiind prezenți la datorie pentru a se asigura că, prevederile legale la regimul rutier sunt respectate! Creșterea siguranței rutiere pe drumurile teleormănene reprezintă o prioritate a I.P.J. Teleorman, polițiștii acționând permanent în vederea prevenirii accidentelor de circulație”, transmite I.P.J. Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.