Eveniment

Poliţiştii din Turnu Măgurele, în percheziţii la Craiova

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliției municipiului Turnu Măgurele au efectuat trei percheziţii domiciliare în municipiul Craiova, jud. Dolj, identificând autorii în cazul unor infracţiuni de furt din locuinţe în persoana unui bărbat în vârstă de 26 de ani şi a două femei în vârstă de 44 şi 39 de ani, toţi din municipiul Craiova, judeţul Dolj.

Metoda de operare consta în aceea că suspecţii se arată interesaţi de ofertele de vânzare de la poarta unor gospodării şi oferă bancnote mari pentru achiziţionarea produselor, urmărind să vadă unde îşi ţin părţile vătămate economiile.

Ulterior, revin la locuinţele acestora sub acelaşi pretext, acela de a cumpăra produse, iar unul dintre ei intră în locuinţă de unde sustrag banii.

Prejudiciul creat în cauzele pentru care sunt suspectaţi este în valoare de 10.000 lei şi 1300 euro, poliţiştii reuşind să recupereze întreaga sumă de bani.

Reamintim locuitorilor judeţului să aibă mare grijă la persoanele necunoscute care intră în gospodării sub diverse pretexte, să fie precauţi cu privire la corectitudinea şi sinceritatea acestora şi să sesizeze imediat poliţia cu privire la orice neregulă pe care o constată!

One Comment

  1. ….Reamintim locuitorilor judetului sa aiba mare grija la tigani…. Asa ar fi fost corect sfatul.
    Intrebare : De ce nu ati continuat… municipiul Craiova,strada fata Luncii,jud.Dolj ?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.