Eveniment

Poliţiştii din Roşiorii de Vede au salvat o tânără pe care familia o ţinea în lanţuri

Monica DUMITRESCU

Un caz neobişnuit a ajuns în atenţia poliţiştilor din Roşiorii de Vede, la sesizarea unui tânăr din localitate. În după-amiaza zilei de 24 mai 2017, acesta a reclamat faptul că iubita sa este ţinută în lanţuri de către membrii familiei sale. Tânărul a reclamat şi faptul că aceleaşi persoane l-au deposedat de o sumă de bani.

“În urma acestei sesizări, politiştii au demarat cu celeritate cercetările. Au obţinut autorizaţii de percheziţie domiciliară la locuinţele pe care familia tinerei le deţine pe strada 1 Decembrie din localitate şi, sprijiniţi de două grupe SAS, au efectuat cinci percheziţii domiciliare, iar la una dintre locaţii a fost găsită tânăra ţinută în lanţuri. Aceasta a fost eliberată imediat. De la una dintre locaţiile percheziţionate a fost ridicată suma de 4900 euro”, a declarat Teodora Dragole, purtător de cuvânt al IPJ Teleorman.

Potrivit acesteia, tătăl şi fratele tinerei au fost reţinuţi, în prezent aceştia aflându-se în Centrul de Reţineri şi Arest Preventiv Teleorman. În cauză cercetările continuă pentru săvârsirea infracţiunii de lipsire de libertate şi tâlhărie.

One Comment

  1. Politia RDV, slugi la tigani si interlopi!!!!!GHENEA Alin, de ce tremuri in fata lui Ion CASAPU CARDILESS!???DE ce interlopul Sandu GRECU-PIRI, dorme linistit???Aline, ce bani ai luaut?????

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.