Social

Polițiștii au reținut, la orele dimineții,12 permise de conducere pentru consum de alcool

Joi dimineață, în intervalul orar 6:30 – 9:30, structurile de poliție rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman au reținut 15 permise de conducere, dintre care 12 au fost pentru consum de alcool.

Astfel, în data de 29 iulie, polițiștii rutieri au organizat și executat o acțiune pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere. În urma acestei acțiuni, au constatat două infracțiuni la regimul rutier și au aplicat 30 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 20.000 lei.

Mai mult, cele mai multe sancțiuni, transmit reprezentanții I.P.J. Teleorman, au fost aplicate pentru consumul de alcool, iar șapte sancțiuni au fost pentru nepurtarea centurii de siguranță, fiind retrase totodată, în urma aceleiași acțiuni, și trei certificate de înmatriculare.

Având în vedere că este vorba de o acțiune desfășurată pe parcursul a trei ore, în cadrul căreia s-a aplicat un număr de 30 de sancțiuni contravenționale, fiind, totodată, sancționați peste 10 șoferi care au consumat alcool, polițiștii rutieri teleormăneni vor organiza și executa și alte acțiuni preventive în perioada următoare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.