Eveniment

Politicienii teleormăneni îşi vor petrece Paştele în familie

Carmen Dumitrescu

Sărbătoarea Învierii Domnului este o sărbătoare de familie iar politicienii teleormăneni par a fi convinşi de acest lucru. Anul acesta, toţi cei chestionaţi cu privire la modul în care îşi vor petrece sărbătorile pascale, au declarat că nu-şi pun problema să plece din judeţ, ba dimpotrivă, cu toţii doresc să-şi petreacă noaptea Învierii cu oamenii dragi din viaţa lor.

Astfel, primarul alexăndrean, Victor Drăguşin a mărturisit că în această mini-vacanţă îşi doreşte să fie “pater familias”, mai ales că i se întorc acasă copiii şi vrea să se bucure de prezenţa lor în linişte. Mai mult, în noaptea de Înviere, primarul alexăndrean se va afla la Biserica “Sfântul Nicolae”, unde vrea să se reculeagă şi să se bucure de momentul sacru împreună cu familia şi alexăndrenii.

Nici preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Adrian Gâdea, nu intenţionează să părăsească judeţul în mini-vacanţa de Paşte, considerând că sărbătoarea în cauză este un prilej de a se odihni şi de a se întâlni cu familia, alături de care petrece din ce în ce mai puţin timp. Acesta a menţionat că nici măcar nu şi-a pus problema să plece din judeţ de Paşte, pentru că întotdeauna a crezut că Paştele e o sărbătoare a casei şi a familiei.

Deputatul Adrian Simionescu se va afla şi el în judeţ cu prilejul sărbătorilor de Paşte, numai că acesta va merge la Islaz, la soacra sa, aceasta fiind cutuma în familia lui: “Noi toate sărbătorile importante, Crăciunul şi Paştele îndeosebi, le petrecem la Islaz la socrii mei. Mi se pare că e firesc să procedăm aşa, pentru că numai în familie poţi simţi adevărata semnificaţie a unei sărbători atât de importante. Voi profita de această mini-vacanţă pentru a mă odihni şi pentru a mă bucura de cei dragi.”

Deputatul Valentin Boboc a decis ca în acest an să petreacă Paştele la Alexandria, împreună cu familia sa, fiind în asementimentul colegilor săi din sfera politică cu privire la semnificaţia acestui moment din an. De aceea, nu şi-a făcut planuri de plecare în afara judeţului şi nu a rezervat nicio masă la restaurant, pentru că “nimic nu e mai firesc decât să stai de Paşte la masa ta, alături de familia ta şi de prietenii dragi”.

Nici Adrian Florescu, liderul PMP Teleorman nu şi-a propus să plece din judeţ, astfel că în mini-vacanţa de Paşte va fi alături de familie şi de oamenii dragi, aceste zile fiind şi un prilej de reculegere înainte de importantul test electoral din luna mai. De aceea, fostul deputat va rămâne în judeţ şi va încerca să se odihnească.

Din informaţiile noastre de până acum, niciun politician din Teleorman nu a optat pentru varianta petrecerii Paştelui în afara judeţului. Chiar dacă e posibil ca mulţi dintre cei chestionaţi să răspundă potrivit unui tipar, doar pentru a nu-şi dezamăgi electoratul cu vacanţe de lux, înainte de două momente electorale semnificative.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.