Sport

“Poliţia va veni la jocuri!” – Stan Prodan

Incidentul grav de la jocul Flacăra Talpa – Viaţă Nouă Olteni a readus în discuţie problema lipsei poliţiştilor la terenurile de fotbal din judeţ. Întrucât este evident faptul că echipele singure nu pot să gestioneze problema organizatorică, se impunea o nouă discuţie pe tema prezenţei poliţiştirlor la terenurile unde au loc jocurile de fotbal din campionatul săptămânal judeţean. Se ştie faptul că, odată cu intrarea unei noi legi în vigoare, poliţiştii nu mai sunt obligaţi să fie prezenţi la jocurile de fotbal, situaţie care se pare că va cunoaşte o nouă modificare, odată cu reorganizarea posturilor de poliţie rurală.

Preşedintele AJF Teleorman, Stan Prodan, a comentat acest subiect imediat după ce a purtat o discuţie cu inspectorul-şef al IPJ Teleorman, Valentin Dumitraşcu, menţionând următoarele: “Am discutat cu inspectorul şef al Poliţiei judeţene, care m-a sprjinit în acest demers al nostru, dânsul cunoştea cazul de la Talpa, unde se pare că s-a întocmit imediat un dosar penal, dar şi despre problema de fond, lipsa poliţiştilor de la terenuri. Dânsul a acceptat să ne sprijine, iar în scurt timp echipele trebuie să transmită către posturile locale de poliţie programul jocurilor de pe propriul teren, la care vor fi prezenţi poliţiştii”.

Dacă acest lucru se va întâmpla, iar poliţiştii vor merge la terenurile unde se dispută jocuri din campionatul judeţean, în mod cert incidente similare cu cel de la Talpa, unde un spectator a pătruns pe teren şi a lovit arbitrul vor fi foarte rare, sau chiar vor dispărea. (Bogdan Pană)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.