Eveniment

Poliția face cercetări în cazul tinerei prinse la furat într-un magazin din Alexandria și umilită de vânzătoare

Poliția Alexandria s-a autosesizat în cazul tinerei prinse la furat de vânzătoarele unui magazin din municipiu, în prezent oamenii legii făcând cercetări pentru a o identifica pe aceasta. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru tentativă de furt, urmând ca odată identificată tânăra să fie audiată.

De asemenea, cu probleme s-ar putea trezi și vânzătoarele magazinului, care nu numai că au dezbrăcat-o pe tânără, au desenat-o pe față și au lovit-o, dar au și filmat isprava și au făcut-o publică. Lucrurile s-ar putea complica și mai tare pentru acestea, dacă se dovedește că tânăra este minoră.

Întâmplarea s-a petrecut într-un magazin de haine din Alexandria, de unde tânăra a încercat să plece cu mai multe perechi de blugi fără să le plătească. Enervate că aceasta a vrut să le păcălească, vânzătoarele magazinului au dezbrăcat-o pe tânără atât de blugii pe care aceasta încerca să-i fure, cât și de hainele sale, au desenat-o pe față și au dat-o afară din magazin, în lenjerie intimă, în plin centru pietonal.

Filmarea în care tânăra este umilită de vânzătoarele magazinului a ajuns și la oamenii legii, care s-au autosesizat și au început cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut incidentul.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.