Eveniment

Poligon de antrenament și pregătire pentru pompierii militari, operaționalizat la Videle

În cadrul Detașamentului de Pompieri Videle, al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman, este operaționalizat un poligon de antrenament și pregătire în care salvatorii din întreaga țară au posibilitatea să asimileze, aprofundeze și să își dezvolte cunoștințele și abilitățile în domeniul situațiilor de urgență, pe linia stingerii incendiilor, salvării din medii ostile și pregătirii fizice, informează ISU Teleorman.

În această săptămână, 12 pompieri militari din cadrul inspectoratelor pentru situații de urgență Dâmbovița, București-Ilfov, Caraș Severin, Călărași, Argeș, Constanța și Teleorman parcurg modulul IV de pregătire – „fenomenele termice ale incendiului”, având prilejul de a observa și învăța despre fenomenele complexe ce se pot produce pe timpul incendiilor, cum ar fi flashover –ul și backdraft –ul.

După parcurgerea modulului, salvatorii vor putea să împărtășească experiența și cunoștințele acumulate și colegilor din rândul personalului de intervenție, astfel încât să le asigure cetățenilor un grad mai ridicat de siguranță.

Citetește și: http://ziarulteleormanul.ro/un-sofer-s-a-dat-in-spectacol-noaptea-trecuta-in-alexandria-reprezentatia-i-a-fost-intrerupta-de-oamenii-legii/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.