Politic

PNL Teleorman va ţine, totuşi, mitingul mult discutat, într-o locație privată

Joi, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul PNL Telorman, preşedintele Eugen Pîrvulescu a anunţat că, în ciuda tuturor opreliştilor  Consiliului Local Alexandria, PNL Teleorman, la insistenţa organizaţiilor din judeţ, cât şi a unui număr foarte mare de simpatizanţi şi cetăţeni din mai toate localitaţile judeţului interesaţi de programul PNL, a găsit, până la urmă, o locaţie privată unde să ţină mitingul de prezentare a candidaților pentru alegerile europarlamentare, sâmbătă, 20 aprilie, la orele 11.30, în incinta unei firme de pe strada Vedea, nr. 17, din Alexandria.

La miting vor fi prezenţi şi se vor adresa publicului Rareş Bogdan, cel care deschide lista candidaţilor la alegerile europarlamentare, şi preşedintele Ludovic Orban. Aşa cum spunea Eugen Pîrvulescu, cei doi sunt aşteptaţi cu mult interes de majoritatea teleormănenilor, dornici să schimbe actuala conducere a judeţului în urma câştigării alegerilor europarlamentare şi, ca urmare, scoaterea PSD-ului de la guvernare, atât la nivel central, cât şi local. PNL-ul va câştiga alegerile europarlamentare, respectiv 10 europarlamentari, şi va devansa astfel cu cel puţin 3 sau 4 europarlamentari PSD-ul.

Alte probleme aduse în discuţie au fost cele referitoare la bugetele primăriilor PNL, care au fost drastic tăiate de către MFP şi Consiliul Judeţean. În luna august, mai mult de jumătate din primările cu primari liberali vor intra în colaps financiar, a mai precizat preşedintele PNL Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.