Politic

PNL Teleorman are un nou BPJ. Iluştri necunoscuţi au luat locul liberalilor cu state vechi în partid

În cadrul şedinţei Biroului Permanent Naţional al PNL de luni, 4 iulie, Eugen Pîrvulescu a fost desemnat preşedinte unic al PNL Teleorman, şi a fost votată, totodată, componenţa noului Birou Permanent Judeţean al partidului.

“Au fost făcute modificări în ceea ce priveşte Biroul Permanent Judeţean al partidului, iar noua componenţă a fost votată luni, în cadrul Biroului Permanent Naţional. Am făcut o analiză la tot ceea ce s-a întâmplat în ultimul an de zile, la tot ce s-a întâmplat în campania electorală, am constatat că unii dintre membrii BPJ nici nu mai erau alături de noi, în partid, şi am ajuns la conculzia că era nevoie să fie făcute nişte modificări”, a declarat Eugen Pîrvulescu după preluarea şefiei organizaţiei judeţene a liberalilor.

Din noua formulă a structurii de conducere au fost excluşi, după cum se ştie deja, liberali cu state vechi în partid şi au apărut, în schimb, oameni care nici nu sunt prea cunoscuţi electoratului teleormănean şi care nici nu se pot lăuda cu o muncă de partid susţinută sau cu rezultate remarcabile în alegeri.

Astfel, din noul BPJ al PNL, votat luni, 4 iulie, fac parte preşedintele organizaţiei judeţene, cei trei parlamentari PNL de Teleorman, patru prim-vicepreşedinţi, 8 vicepreşedinţi, un secretar general şi doi secretari generali adjuncţi, cei trei preşedinţi ai organizaţiilor de tineret, femei şi pensionari, 8 secretari executivi şi 40 de membri, printre care şi cei 28 de primari PNL.

Despre criteriile care au stat la baza alegerii noilor membri ai structurii de conducere a partidului, voci liberale susţin că s-a urmărit eliminarea celor vocali, care au “deranjat” de-a lungul timpului cu opiniile diferite faţă de cele ale noului preşedinte PNL şi includerea pe listă a celor care l-au susţinut pe Eugen Pîrvulescu pentru preluarea şefiei partidului. (Violeta Mocanu)

bpj1bpj

4 Comments

  1. Printre randuri am citit numele unui viitor puscarias :TABARANA VICA!

  2. 90%-de pe lista de sus, au probleme penale grave, traiesc din banul public, niste mizerii de oameni, mai rau ca legionarii si comunistii la un loc!!!!

  3. sobolanii rosii

    ALMAJENE ai pus mana pe punga cu galbeni aia pe ti-a dat-o mosh Iliescu si acu’ esti beteag de mana .vor plamge peretzenii , dar se bucura ceilalti. Cu asemenea gloabe -Somnorila ANTONESCU, Pampalache ILIESCU si lista poate continua PNL TREBUIE SA DISPARA SI VA DIS-PA – REA . Ne trebuie partid de competenti , cinstiti iubitori de oameni si de tara si NU partid de javre puse pe capatuiala .

  4. Daniel Fierarescu

    Ii recunosc, sunt in marea lor majoritate securisti de omenie!!!Va fi o mare turnatorie, relicva Almajanu, ne vegheaza, partzulescu, Ilisexu si tanarul Cula (Fara doamana Coman???????), nu vegheaza!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.