Politic

PNL Teleorman sondează candidații pentru locale/ La Turnu Măgurele a fost validat Claudiu Crăcea

Liberalii din județ sondează candidații pentru alegerile locale ce vor avea loc în mai puțin de patru luni, sondajele urmând să se încheie undeva spre 1 martie, când vor fi făcute publice și candidaturile oficiale pentru primăriile din Teleorman. Pentru moment, este oficială candidatura pentru Primăria Turnu Măgurele, unde a fost validat Claudiu Crăcea, a precizat președintele PNL Teleorman Eugen Pîrvulescu, vineri, în cadrul unei conferințe de presă.

La Alexandria, potrivit senatorului PNL, au intrat în cursă patru candidați, respectiv Adrian Bădulescu, Vera Mitran, George Drăghici și Cătălin Dumitrașcu, iar liberalii testează și notorietatea altor persoane publice din municipiul reședință de județ, dar care nu sunt membri de partid, candidatul pentru Primăria Alexandria urmând să fie desemnată persoana cu cele mai mari șanse să câștige. Aceeași metodă se aplică și în ceea ce privește celelalte municipii și orașe din Teleorman.

„Pe lângă cei patru, mai sunt și alte persoane sondate, la nivel de Alexandria, același lucru este valabil și pentru Roșiorii de Vede, Videle și Zimnicea, unde pe lângă cei desemnați de PNL, sunt testate și alte persoane cu notorietate. În condițiile în care rezultatul va fi favorabil uneia dintre variante, acea variantă va intra în competiția electorală cu candidații celorlalte partide”, a explicat președintele PNL Teleorman Eugen Pîrvulescu.

La Zimnicea sunt doi candidați care au intrat în sondajul de opinie, Adonis Carastan și medicul Artur Broșteanu, la Videle patru liberali au intrat în sondajul de opinie, respectiv Adrian Iorga, Ionel Nițu, Constantinescu Florică și Ionuț Vintilă, în timp ce pentru Roșiorii de Vede sondajul are un singur om pentru care se testează notorietatea, respectiv Sorin Scarlat.

În ceea ce privește Consiliul Județean, pentru funcția de președinte, din partea PNL, va candida Eugen Pîrvulescu, pentru ca demersul să fie oficial mai este nevoie de validarea candidaturii sale în organizația liberală.

„Pentru Consiliul Județean, va trebui să cer un vot Biroului Politic Județean, este cunoscută intenția mea de a candida pentru președinția Consiliului Județean, indiferent de modul în care va fi ales, uninominal sau indirect, ditnre consilieri. Consider că, după 30 de ani de PSD, la Teleorman trebuie să conducă PNL, iar eu îmi doresc ca administrația de la nivel de județ să se schimbe radical”, a precizat Eugen Pîrvulescu.

Referitor la modul de alegere a șefilor de consilii județene, președintele PNL Teleorman a precizat ca l-ar avantaja alegerea președintelui indirect, dintre consilierii județeni.

Pentru alegerile parlamentare ce vor avea loc în acest an, fie că este vorba de anticipate, fie că vor fi la termen, PNL Teleorman și-a propus să obțină trei mandate de deputat și unul de senator. Deocamdată nu se știe cine vor fi norocoșii care vor reprezenta teleormănenii în Legislativ din partea PNL, însă cert este că deputatul în funcție al liberalilor, respectiv Mara Calista, nu se va mai regăsi pe listă.

One Comment

  1. stanica paleacu

    La Rosiori „VA” candida alisandru iliescu sau sorin scarlat unul mai moral ca altul ,familisti convinsi, nepatati de coruptie etc , etc cum ar zice COTZAVENCU . mars !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.