Politic

PNL Teleorman primește un post de secretar de stat și funcții în conducerea a două agenții guvernamentale

Organizația din Teleorman a liberalilor primește un post de secretar de stat, cel mai probabil în Ministerul Dezvoltării, și funcții în  conducerea a două agenții  guvernamentale, Agenția Națională pentru Resurse Minerale și Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci, conform unor surse liberale.

Pentru ocuparea funcțiilor ce revin liberalilor din Teleorman sunt vehiculate mai multe nume, între care deputatul Costel Barbu, consilierii județeni Florin Titirișcă, Marin Țole și Raluca Fedeleș, dar și Cornel Gogan, candidat al partidului la Camera Deputaților la parlamentare.

Decizia a fost luată, vineri, în urma unei întâlniri la care au luat parte liderii organizațiilor județene și conducerea centrală a partidului, în care a fost discutată împărţirea funcţiilor de secretari de stat, funcțiile de prefect şi reprezentanţii în alte agenţii şi oficii.

Potrivit unor surse, primele 20 de filiale ale PNL, cu rezultate foarte bune la alegerile parlamentare, s-au ales cu câte un secretar de stat şi câte două poziţii în conducerea unor agenţii sau oficii, iar cele cu rezultate slabe numai cu câte un secretar de stat.

Filialele cu scoruri foarte bune la alegerile parlamentare ar putea avea şi prefecţi, însă pe acest subiect vor mai avea loc discuții în coaliţia de guvernare.

La alegerile parlamentare din decembrie, PNL Teleorman a obținut un scor de 38.20%, clasându-se, astfel, pe a treia poziție în clasamentul organizațiilor liberale.

One Comment

  1. CAM PUTIN.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.