Politic

PNL Teleorman, în prag de alegeri

Ioan DUMITRESCU

După demisia copreşedintelui Partidului Naţional Liberal, Vasile Blaga, acuzat de corupţie şi trafic de influenţă în perioada 2009-2012, preşedintele Organizaţiei judeţene Teleorman a PNL-ului, Eugen Pîrvulescu afirmă că demisia respectivă afectează grav partidul, mai ales că Vasile Blaga era şi coordonatorul de campanie electorală al liberalilor. Din punct de vedere politic, demisia copreşedinteleui Blaga afectează enorm acţiunile PNL-ului, în pragul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. Pe de altă parte, demisia lui Vasile Blaga este, în accepţia preşedintelui Eugen Pîrvulescu, o dovadă de moralitate.

Vorbind despre listele candidaţilor liberali la alegerile parlamentare din acest an, preşedintele Eugen Pîrvulescu afirmă că acestea vor fi cunoscute săptămâna viitoare, după şedinţa de luni a Biroului Permanent Naţional al Partidului Naţional Liberal. Oricum, Eugen Pîrvulescu şi-a arătat disponibilitatea de a deschide lista candidaţilor teleormăneni la Senatul României, iar Marin Almăjanu va fi primul pe lista candidaţilor pentru Camera Deputaţilor

5 Comments

  1. Adventist hot, mincinos si fara scoala! Asta vrea sa trimita PNL Teleorman in parlament! Cum vreti sa fiti votati cu asa oameni? Doamne fereste!

  2. Bă papici, sunt eu țigan, dar sunt mai deștept decât tine, ai făcut școala la oligofreni , așa se scrie bă rumân analfabet, ascmocar.

  3. Spit. Rosiorii de Vede este in COMA adica PE MOARTE. Unitatea sanitra e condusa de LIBERALI de peste 10 ani -indivizi fara scrupul de cand sunt calare pe banul public la o troaca se ghiftuiesc dimpreuna cu neamurile lor. La parastas participa si pesedistii VEMEKA DINU SI GOGOI NELU. Lacomia astora e fara margini si se va termina cu distrugerea spitalului DEFINITIVA .

  4. Inca un pas spre o altfel de politica: stop joc si reset-cine nu intelege e ori prost, ori nebun.

  5. Fiind obisnut cu penalii din psd care nici condamnati definitiv nu si dau demisia din partid sau din Parlament,sunt surprins de gestul lui Blaga. Penalul Dragnea ,atata timp cat a fost presedintele cons jud Teleorman ,precum si ministru ,a FACUT DOAR TRAFIC DE INFLUENTA.Traiasca TEL DRUM! Chiar nu vede nimeni asta?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.