Video

PNL câștigă alegerile la Balaci/ Ilie Calotă revine la conducerea Primăriei

Candidatul PNL la Primăria Balaci, Ilie Calotă a câștigat alegerile pentru funcția de primar al localității și revine la conducerea administrației locale, arată primele rezultate ale scrutinului organizat, duminică, în comună. Acesta l-a învins pe candidatul PSD, Costel Tronaru, în cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor locale. Primele rezultate arată că, la secția organizată la Căminul Cultural Balaci, Ilie Calotă a obținut 411 voturi, în timp ce Costel Tronaru numai 135. Și secția organziată la Căminul Cultura Tecuci a fost câștigată tot de candidatul PNL, cu 256 de voturi, în timp ce contracandidatul său a obținut 202 voturi.

1.027 (79,61%) dintre cei 1.290 de alegători sunt înscriși pe listele electorale permanente au trecut, duminică, pragul celor două secții de votare organizate la Balaci, pentru a-și alege primarul. 864 de cetățeni au votat pe listele permanente, iar alți 88 pe cele suplimentare. Urna mobilă a fost solicitată de 75 de ori, potrivit datelor oficiale.

În comuna Balaci a fost organizat, duminică, 11 octombrie, cel de-al doilea tur de scrutin pentru candidații aflați în situație de balotaj, după ce, la alegerile de duminică, 27 septembrie, doi dintre cei cinci candidați înscriși în cursa electorală au obținut un număr egal de voturi, respectiv 313.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.