Economie

PNI “Anghel Saligny” / Peste 8.500.000 lei, virați către Primăria Măldăeni pentru decontarea facturilor

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a virat suma de 53.470.776,39 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 33 de obiective de investiții finanțate prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”.

Facturile au fost depuse de autorităţile locale pentru lucrări care vizează modernizarea unor străzi și drumuri de interes local, precum și realizarea sau extinderea unor rețele de alimentare cu apă și de canalizare, a precizat ministrul Cseke Attila.

După cum este cunoscut, prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării, dispune de un buget de 65,5 miliarde de lei, prin care asigură serviciile de bază în localități (apa, rețeaua de canalizare și gaze) și reabilitează drumurile și podurile.

La nivelul județului Teleorman, a fost decontată suma solicitată de Primăria comunei Măldăeni pentru proiectul “Modernizare drumuri de interes local în comuna Măldăeni, județul Teleorman”, valoarea virată de minister în conturile unității administrativ-teritoriale fiind de 8.559.218,12 lei, până la momentul actual, lucrările având un progres de 63,73%.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.