Economie

PNI “Anghel Saligny” / Contracte semnate pentru sistem de alimentare cu apă la Mereni și extindere rețea de canalizare în satul Lunca

Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat 81 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, în valoare totală de 924.944.080,85 de lei.

Contractele semnate vizează reabilitarea şi modernizarea infrastructurii rutiere, înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă și de canalizare, reabilitarea unor parcări, trotuare și alei pietonale, precum și construirea sau refacerea unor poduri și podețe.

Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny”, se ridică la 1.234, în valoare totală de 13.717.535.574,85 de lei.

În ceea ce privește județul Teleorman, au fost semnate contractele pentru “Extindere rețea de canalizare în satul Lunca, comuna Lunca, județul Teleorman”, suma alocată proiectului fiind de 10.043.879,54 lei, și “Înființare sistem de alimentare cu apă în comuna Mereni, județul Teleorman”, cu o valoare de 18.371.093,35 lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.