Politic

PMP se mută în fostul sediu PD-L

Reprezentanții organizației județene a Partidului Mișcarea Populară s-au ales cu un nou sediu de partid, după ce în ședința ordinară de luni, 28 noiembrie, cu unanimitate de voturi, a fost adoptat proiectul de hotărâre privind aprobarea închirierii unui spațiu, proprietate privată a județului Teleorman, formațiunii politice.

Concret, consilierii județeni au aprobat închirierea spațiului în suprafață utilă de 160,50 mp, din care suprafață utilă locuibilă 85,10 mp și suprafață utilă comună 75,40 mp, cu terenul aferent de cotă indiviză de 176,55 mp, amplasat la etajul II al imobilului situat în municipiul Alexandria, str. Av. Alexandru Colfescu nr. 63, proprietate privată a județului Teleorman. În schimb, pentru partea ce le revine din fostul sediul PD-L, pentru că despre spaţiul în care şi-a desfăşurat activitatea partea portocalie a marelui PNL până nu demult este vorba în proiectul de hotărâre, pe durata celor patru ani de contract, reprezentanții PMP vor plăti, lunar, o chirie de 1.069,85 de lei, precum și cheltuielile legate de telecomunicații, energie electrică și termică, gaze, apă, canal etc.

„În baza prevederilor din Legea nr. 334/2006 privind finanțarea activității partidelor politice și a campaniilor electorale, republicată, cu modificările și completările ulterioare, Partidul Mișcarea Populară Organizația Județeană Teleorman a solicitat atribuirea unui spațiu din patrimoniul județului, pentru asigurarea sediului local al partidului. Conform prevederilor acestei legi, autoritățile administrației publice locale pot asigura spații pentru sediile centrale și locale ale partidelor politice, precum și terenurile aferente, la cererea motivată a acestora”, se arată în expunerea pe motive a proiectului de hotărâre adoptat. (Violeta Mocanu)

3 Comments

  1. Ce naste din pisica soareci mananca !

  2. Lupul schimba parul, dar naravul ba!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.