Politic

PMP îşi va anunţa într-o lună candidaţii la parlamentare – Florică Mara, posibil candidat la Senat

Ioan DUMITRESCU

După fuziunea prin absorbţie a fostului partid Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR) de către Partidul Mişcarea Populară (PMP), formaţiune politică condusă de fostul preşedinte Traian Băsescu, fostul preşedinte al Organizaţiei judeţene Teleorman al UNPR, Florică Mara, are un regret şi o anume nostalgie faţă de momentele în care partidul său era condus de Gabriel Oprea, fost ministru la Ministerul de Interne. Florică Mara regretă faptul că UNPR şi-a pierdut cu totul identitatea, şi-a pierdut până şi numele.

În ce priveşte relaţia cu Adrian Florescu, preşedintele Organizaţiei judeţene Teleorman a Partidului Mişcarea Populară, Florică Mara declară că ei se cunosc de mult timp, au puncte de vedere comune şi se înţeleg destul de bine. Ultima oară, afirmă Florică Mara, s-a întâlnit cu Adrian Florescu în urmă cu o săptămână. Acum, Florică Mara pleca, marţi, 2 august la mare, la Mamaia, pentru o săptămână, rămânând ca la întoarcere să se vadă iar cu Adrian Florescu, pentru a pune la punct ultimele aspecte ale fuziunii celor două formaţiuni politice; cu toate acestea, Florică Mara susţine că, în proporţie de 90%, situaţia este clară. Rămâne de văzut cu ce zestre, cu câte organizaţii locale a venit fiecare formaţiune politică în respectiva fuziune, precum şi pregătirea partidului pentru alegerile parlamentare din toamnă-iarnă. Organizaţia PMP Teleorman îşi propune obţinerea unui scor de minimum 10% la alegerile parlamentare. În ce priveşte anunţarea listei complete a Organizaţiei PMP pentru alegerile parlamentare, Florică Mara a declarat că, în maximum o lună, lista candidaturilor respective va fi dată publicităţii. Acesta susţine că Adrian Florescu intenţionează să candideze pentru Camera Deputaţilor, iar el este posibil să candideze pentru Senatul României, dar candidaturile vor fi definitivate după discuţii în Organizaţia judeţeană Teleorman a PMP, care, din această vară, îşi va muta sediul judeţean în spaţiul deţinut de fostul UNPR.

4 Comments

 1. Tedy Chitaristul

  fabricaq de pipizza Berchet, du-te nene la closet, va folosi mezelurile Mara, cu barnza de capra facuta de ginerele lui nutzu-ala de arata ca in filmele de groaza, in cada unde isi spala nutuzt koorul!!

 2. sictiritul

  aveti grija teleormaneni sa-i votati 99%

 3. Tedy Chitaristul

  Berchet!Fabrica de pizza, doarme!!!???Cu dina-kovacsi, Busca balerinul, praf ii facem!!

 4. piulika DRAGNEA

  Nu are ce cauta mizeria asta de om in PMP!!!Mai trebuie Creti Nutzu!!!!Acestia sunt comunisti vopsiti, oameni buni la nimic, dezastrul si rusinea RAOMANIEI!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.