Politic

PLR aşteaptă să se vadă cu sacii în căruţă

ica calotaIoan DUMITRESCU

Deputatul Ică Calotă Florică, acum de la Partidul Liberal Reformator, speră ca dacă Victor Ponta va ajunge preşedinte, eventual şi cu sprijinul PLR, membrii formaţiunii politice din care face parte să fie şi ei recompensaţi în vreun fel, respectiv să primească oarece funcţii, indiferent cât de pasagere sunt acestea. Este posibil ca vicepremierul Liviu Nicolae Dragnea să numească în locul doamnei Dan Carmen Daniela un nou prefect al judeţului Teleorman, prefect apolitic, cum spune legea, dar susţinut de PLR. Neglijând faptul că prefectul, oricare ar fi el, are, printre alte sarcini, şi pe aceea de a implementa în teritoriu politicile Guvernului şi ale premierului, reprezintă în teritoriu pe primul ministru care este primul om politic din stat, veghează la legalitatea hotărârilor consiliilor locale, totuşi prefectul este o fiinţă echidistantă, imparţială şi neimplicată politic.

Cu toate acestea, deputatul Ică Calotă Florică speră ca după victoria lui Victor Ponta şi după nominalizarea unui premier, eventual Călin Popescu Tăriceanu, în Teleorman să fie nominalizat un alt prefect de sorginte liberală, „dar nu de anvergura domnilor Ionel Izină, Zorinel Niculcea şi Liviu Dumitraşcu”. La cine se gândeşte Ică Calotă Florică nu se ştie şi nici nu vrea să spună. Domnia sa a declarat: „Staţi, să ne vedem cu sacii în căruţă, şi discutăm după aceea”; şi poate are dreptate, privind în urmă, când seara cineva s-a culcat preşedinte, iar dimineaţa a înţeles faptul că s-a grăbit să se bucure.

2 Comments

  1. Calota Ica il va sustine pentru postul de prefect pe Catalin Murga de profesie medic veterinar.

  2. Viitorul Inspector General al ISJ TELEORMAN este domnul profesor inginer Aurelian POPOROGU!!!!Omul care a dus pe umerii sai campania P.L.R. in Rosiori de Vede!Valoros, modest, un profesionist al invatamantului!!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.