Politic

Plecat pe uşa din spate din vechiul PDL, Niţulescu tulbură apele în noul PNL

Teodor Nitulescu_0010După debarcarea de la şefia organizaţiei judeţene a foştilor democrat-liberali, Teodor Niţulescu s-a arătat depăşit de situaţie şi a intrat, cel puţin la prima vedere, într-un con de umbră. Fără ieşiri publice, fără funcţii în partid şi fără demersuri evidente de revoltă, fostul lider PDL a lăsat impresia că a acceptat decizia conducerii de la Centru de a-l schimba de la preşedinţia organizaţiei democrat-liberale din judeţ. Mai mult, Teodor Niţulescu a renunţat inclusiv la calitatea de simplu membru PDL, iar zvonuri despre o reorientare a acestuia către partidul Mişcarea Populară au circulat intens pentru o bună bucată de timp.

Se pare însă că resemnarea fostului lider al democrat-liberalilor din judeţ a fost una aparentă, astfel că, mai nou, intrarea lui Teodor Niţulescu în rândul liberalilor teleormăneni este ca şi realizată, în acest sens existând deja o adeziune semnată. Mai mult, fostul lider democrat-liberal are, se pare, planuri mari pentru partid. Şi, se pare, fostul preşedinte al PDL Teleorman vizează chiar funcţia de prefect al judeţului într-un viitor nu foarte depărtat.

Desigur, o posibilă prezenţă a lui Teodor Niţulescu în sânul marelui PNL a dus la apariţia unor discuţii în contradictoriu în rândul liberalilor teleormăneni, mulţi dintre ei nefiind de acord implicarea acestuia în ceea ce se vrea prima forţă politică din judeţ după localele din 2016. Mai mult, se pare că lideri liberali din judeţ şi-au exprimat deja intenţia de a pleca din partid dacă Teodor Niţulescu revine “la prezidiu”.

Şi, având în vedere faptul că, la o simplă trecere în revistă a carierei sale politice, este evident că fostul lider PDL nu este genul de om care să se mulţumească cu orice, venirea acestui a în PNL ca simplu membru de partid este puţin probabilă.

Despre venirea lui Teodor Niţulescu în marele PNL s-a dus vorba şi la Centru, unde se pare că liderii liberali de frunte se confruntă cu numeroase sesizări din judeţ, din partea celor nemulţumiţi de reciclarea celui care părea că şi-a încheiat socotelile cu politica.

Despre ce anume se va decide în privinţa demersului fostului preşedinte PDL Teleorman de a reveni la butoanele politicii teleormănene nu ştim, deocamdată. Cert este însă faptul că Teodor Niţulescu a reuşit să tulbure apele în rândul liberalilor de judeţ. (Violeta Mocanu)

 

9 Comments

 1. Se pare ca domnul Nitulescu Teodor va fi dat cat de curand pe mana justitiei-dosarul a fost inaintat de TRIBUNAL- asa ca cat de curand va pleca la Penitenciarul Giurgiu.

 2. Ioana Osanzeana

  Se mai tine anul asta concurs ptr. ocuparea posturilor de infirmiera la spitalul Rosiori domnule Iliescu ? Cate mii de euroi mai costa ca sa castig concursul ? dar unul de lenjereasa ? dar unul de asistenta ? cu cine trebuie sa vorbesc ceoarece am auzit ca senatorul de Peret (Almajanu) are gura si mana defecta si nu poate lua punga cu euroi? puteti sa-l delegati pe ALEXE Lucian sa primeasca ?

 3. bunicu@marin

  sa – nceapa distractia!!!se vor certa ca orbii si poate asa vom avea si noi putina liniste si norocul sa se mai manince intre ei pina vor disparea complet dinozaurii din era politicienilor fete galbene sau rosii

 4. Alisandru Iliescu actioneaza numai prin interpusi cum ar fi cel ce conduce spitalul venit ca un calic din Sfintesti si ajuns imbuibat pe banii sarantocilor

 5. asta ar face o echipa redutabila cu un alt lider ot Rosiori pe numele sau ILIESCU SANDU ,fost sot al presedintei Tribunalului Teleorman si tatic la 65 ani. Astia ar rade tot ce a mai ramas de furat inh judet.

 6. Nu a plecat pe usa din dos, a facut un gest demn, desi nu ii sta in caracter. Fiind anchetat de DNA a preferat ca pe perioada anchetei sa nu implice numele partidului, partid aflat in plin proces de formare, dar unii “prieteni” din jurul sau i-au cam sapat groapa pentru a ajunge unde nu le era locul si nu ca nu ar avea fata de politicieni, dar intelectul lor … sa-mi fie cu iertare, lasa mult de dorit, pentru niste oameni care pretind ca ar reprezenta Partidul National Liberal.
  Se pot inconjura de tot felul de “profesori” pentru studierea enigmei din gramatica limbii romane, dar nu poti invata la 40 de ani ce se invata la o varsta mult mai frageda…
  Pacat de oamenii acestui judet care sufera dupa urma acestor …ma abtin din respect pentru cititorii acestui articol

 7. “Desigur, o posibilă prezenţă a lui Teodor Niţulescu în sânul marelui PNL a dus la apariţia unor discuţii în contradictoriu în rândul liberalilor teleormăneni, mulţi dintre ei nefiind de acord implicarea acestuia în ceea ce se vrea prima forţă politică din judeţ după localele din 2016.”
  UNII SE SI VISEAZA PROBABIL SEFII JUDETULUI, NU DE ALTA, DAR SUNT CU BUZUNARELE ASA GOALE SI VOR SA FIE BAGATI IN SEAMA, SA FIE INCONJURATI DE AMANTE BINE IMBRACATE, COAFATE SI “MANICHIURATE” … PACAT CA ACEST JUDET ESTE CONDAMNAT SA FIE CONDUS DOAR DE OPORTUNISTI … PACAT!!!

 8. ma derbedeule nu te potolesti, tu si cu dusmanul ta dragnea ati adus judetul aici iar ceilalti almajanu dragusin etc va tinut tira de asta nu sunt investitii in teleorman ca ati cerut inainte de toate spaga si au fugit investitorii dar sunteti aproape de beci.

 9. Nitulescu vine sa intregeasca echipa octotitului sau intr-ale anchetele DNA, adventistul Eugen Parvulescu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.