Politic

Plecări din PNL Teleorman în plină campanie electorală

demisie_modDeşi la nivel declarativ lucrurile merg de minune în tabăra liberalilor teleormăneni, în interiorul partidului au loc, în continuare, discuţii aprinse, cele mai multe dintre acestea generate fiind, susţin surse liberale, de atitudinea duplicitară a conducerii partidului, impunerea de la Centru a candidaţilor pentru parlamentare, precum şi modul în care sunt luate deciziile în organizaţia judeţeană a PNL. Mai mult, nemulţumiţi de modul în care se derulează lucrurile în interiorul PNL, liberali cu state vechi au ales să părăsească partidul, în plină campanie electorală.

Lucian Alexe, managerul Spitalului Caritas din Roşiorii de Vede, a fost printre cei care au dat startul plecărilor din PNL, făcând trecerea către ALDE.

Deşi Eugen Pîrvulescu, preşedintele PNL Teleorman, a infirmat informaţia potrivit căreia Mihai Ştefan a părăsit partidul, contactat telefonic, consilierul judeţean a confirmat plecarea din PNL şi a ţinut să precizeze faptul că politica dusă atât de conducerea de la Centru, cât şi de cea de la nivel de judeţ l-au determinat să părăsească partidul în care a activat ani buni. Referitor la ce va face după plecarea din PNL, Mihai Ştefan a precizat că a decis „să rămână liberal” şi să activeze în organizaţia judeţeană a ALDE.

„Este adevărat, mi-am dat demisia din PNL. Nu sunt de acord cu deciziile care au fost luate în ultima perioadă, nici cu cele luate la Centru, nici cu cele luate de organizaţia din judeţ, şi aici mă refer la faptul că primul loc de pe lista de candidaturi pentru Camera Deputaţilor a fost impus de la Bucureşti. Prin urmare, am decis să fac pasul în spate şi să plec din PNL. Am decis să rămân liberal şi să trec la ALDE”, a declarat Mihai Ştefan.

De asemenea, fostul manager al Serviciului de Ambulanţă, Puiu Vişan, fostul viceprimar al municipiului Alexandria, Edi Oprea, precum şi fostul preşedinte al Agenţiei pentru Domeniile Statului, Adrian Didă, au decis să părăsească organizaţia judeţeană a PNL. Mai mult, printr-un comunicat de presă, ALDE Teleorman a anunţat trecerea acestora la formaţiunea condusă de deputatul Calotă Florică Ică. (Violeta Mocanu)

4 Comments

  1. bataie de joc cum si-au ales liberalii oamenii pentru Parlament.
    Ce cauta pe listele de senatori Pirvulescu care este omul lui NITULESCU iar MURAR pe lista deputatilor?
    MURAR ESTE UN AFEMEIAT,UN DERBEDEU,SI UN CARDIAC CARE ASTEAPTA SA FIE DUS IN DEAL LA ODIHNA VESNICA!!!!!!!

  2. Daca astia din PNL au parerea aia despre sefi si partid, va dati seama ce parere au alegatorii? Cum sa votam asa ceva?!

  3. Dupa jaful de la Caritas, pompierul ALEXE, astea sunt studiile pe care le are, mai este liber?????

  4. M-am dumirit!Am văzut ceva diplomă, ceva conferinţă….sunt precis.Precum marmota.Cel mai bine, pentru mine, învelesc ciololata-n staniol!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.