Economie

Plăţile complementare din sectorul zootehnic şi din cel vegetal se vor face prin APIA

porci-fermaPlăţile complementare din sectorul zootehnic şi din cel vegetal vor fi transferate către beneficiari. Pentru că sistemul introdus la Ministerul Finanţelor Publice presupune efctuarea plăţilor trimestriale, nu se vor da toţi banii odată, ci “va mai fi o a doua tranşă după 15 aprilie”, a declarat, luni, secretarul de stat în Ministerul Agriculturii, Achim Irimescu.

Secretarul de stat din cadrul Ministerului Agriculturii a declarat că banii au fost deja viraţi în conturile APIA. “Plăţile complementare din sectorul zootehnic, respectiv pentru bovine şi ovine, dar şi cele acordate pe suprafaţă din sectorul vegetal vor fi transferate către beneficiari, pentru că banii sunt deja în conturile APIA. Datorită sistemului introdus la Ministerul Finanţelor Publice cu plăţile trimestriale, nu se vor da toţi banii, ci va mai fi o a doua tranşă după 15 aprilie”, a precizat Irimescu.

Cu alte cuvinte, potrivit ultimelor date oficiale, agricultorii teleormăneni vor primi plăţile complementare din sectorul zootehnic şi din cel vegetal prin APIA, cu mici întârzieri şi în rate. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.