Politic

Pîrvulescu sare la gâtul lui Cristescu

Cum rar se întâmplă în cazul ședințelor Consiliului Județean Teleorman, cea din 22 martie 2019 tinde să devină celebră. Motivul: trei puncte de pe ordinea de zi nu au fost aprobate și, astfel banii pe care instituția județeană vrea să-i aloce primăriilor din Teleorman nu au putut fi repartizați. Astfel că, de aici, a început o tiradă de acuzații reciproce, între Dănuț Cristescu, președintele Consiliului Județean Teleorman, pe de o parte, și Eugen Pîrvulescu/consilierii județeni liberali, pe de altă parte.

Referitor la ultimele declarații ale lui Cristescu, președintele liberalilor teleormăneni, Eugen Pîrvulescu, face o serie de precizări, acuzându-l pe președintele Consiliului Județean de minciună: “Îi aduc la cunoștință lui Dănuț Cristescu că bugetul țării nu a fost întârziat din cauza președintelui Iohannis, ci chiar de PSD, care ar fi trebuit să îl prezinte încă din noiembrie 2018.

În altă ordine de idei, îl întreb pe președintele CJT dacă nu cumva a rămas fără majoritate în consiliu? Sau există posibilitatea ca acei consilieri de la PSD care au absentat la ședință, invocând motive medicale, să nu fie nici ei de acord cu modul în care sunt repartizați banii? Prin această alocare bugetară, stabilită în mod discreționar de cei de la PSD, banii nu vor ajunge nici măcar pentru funcționarea primăriilor. Se va ajunge în situația de a se pune lacătul pe ușa primăriei.

Ați mințit primarii că vor primi, inițial, 1200 lei/cap de locuitor, apoi 1000 lei. Calculele au fost făcute prost, aproximativ 80% dintre primari, indiferent de culoarea politică, confirmă că aceste sume nu au fost acordate. Și mai grav, prin acest mod de calcul halucinant, s-a ajuns în situația ca tocmai acele primării care nu au încasat impozite și taxe sau care au raportat eronat încasările să fie premiate (!?).

Se va dovedi până la urmă că demersurile Partidului Național Liberal de a contesta sumele alocate au fost pe deplin justificate, iar edilii localităților teleormănene ne vor mulțumi. Inclusiv cei ai PSD”, susține senatorul liberal.

5 Comments

  1. parvu mutu

    ce mi-e baba Rada ,ce mi-e Rada baba . PSD si PNL aceeasi mizerie. Aceeasi pletora de indivizi dezaxati , degenerati pusi pe capatuiala .[ se aude ILIESCU par negru (vopsit)? Ai pus pe butuci spitalul Rosiori numai sa -ti aduci neamurile , femei ce ridica coada si pe cei cu bani ori pile la militie.

  2. Otlia,ti-a cazut capacul de pe oala cu ciorba ,RAU AU AJUNS CAPACUL ASTA…!!!

  3. Unde a lucrat Cristescu inainte de a deveni sluga lui Dragnea?

  4. Asta cu industrialul ,cel putin vorbeste corect gramatical, pe cand Cristescu ala e o catastrofa cosmica.Mai baieti ma… gramatica pentru voi e o forma de terorism. Angajati-va dracu secretare cu carte ….si copiii de clasa 4 a sunt mai sus ca voi

  5. A ajuns si agroindustrialul asta fara facultate sa faca ecuatii matematice.. Rau au ajuns PNL in Teleorman…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.