Politic

Pîrvulescu le-a pus gând rău șefilor instituțiilor deconcentrate din județ/ APIA, ANAF și DSP, primele vizate de schimbări

Schimbări importante vor fi făcute la conducerile instituțiilor deconcentrate din Teleorman, odată cu instalarea unui guvern liberal la Palatul Victoria, primele vizate fiind Direcția de Sănătate Publică, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Teleorman și Agenția de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură.

Informația a fost furnizată chiar de președintele PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu, în cadrul unei conferințe de presă ținute la sediul partidului, joi, 7 noiembrie.

„Până acum, mai exact până la instalarea guvernului Orban, am avut altă treabă, și  nu am vrut să politizăm noi și să ne ducem într-o altă zonă extremă, aceea a da pe-ai lor, ca să-i punem pe ai noștri. Am reușit, împreună cu conducerea județeană, să fim echilibrați. Am reușit să începem de acum încolo să discutăm și să analizăm ce instituții sunt acelea care au de ani de zile un director sau un director adjunct care nu mai trebuie să stea în acea funcție. Din punctul meu de vedere, 99% dintre instituțiile din Teleorman sunt înțesate de către pesediști. Nu e rău să fie așa, rău este că sunt incompetenți. (…) Prima hotărâre de guvern a fost reorganizarea Executivului, în care se comasează ministerele, se schimbă și denumirea instituțiilor, se schimbă și organigrama… Nu putem merge cu acești oameni dacă ei sunt incompetenți. Și sunt incompetenți”, a declarat senatorul PNL Eugen Pîrvulescu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.