Politic

Pîrvulescu îşi caută consilier cu „o cultură generală bogată”, cunoştinţe juridice şi administrative

Senatorul liberal Eugen Pîrvulescu, preşedintele Organizaţiei judeţene a PNL Teleorman, „organizează miercuri, 18 ianuarie 2017, ora 12.00, concurs pentru ocuparea postului de consilier parlamentar la cabinetul senatorial din Alexandria”, se arată într-un anunţ al liberalilor din judeţ. Despre criterii de participare şi în ce anume constă concursul nu se face referire în anunţ, în care este însă afişat un număr de telefon pentru „relaţii”, la care pot suna potenţialii candidaţi.

Contactat telefonic, senatorul liberal ne-a precizat că, pentru postul de consilier parlamentar, „nu se face nicio restricţie din punct de vedere al vârstei ori sexului”. De asemenea, susţine Eugen Pîrvulescu, „concursul va consta într-un test de cultură generală, cu între 40 şi 60 de întrebări, la care însă se lucrează şi care se va ţine în sala de la sediul partidului”,  test pentru care este necesară o „cultură generală bogată”. De asemenea, senatorul PNL cere candidaţilor studii superioare şi cunoştinţe juridice şi administrative. (Violeta Mocanu)

3 Comments

  1. Bataie de joc acest concurs! Toata lumea stie cine va fi consilier parlamentar al inculturii teleormanene, Pirvulescu Eugen!!!
    Doamna Stoian ce zice???

  2. Cultura generală bogata ca a lui si a lu nevasta-sa??? Hai ca asta e de noaptea minții:))))
    Mi a făcut seara mai frumoasa!!!m a distrat

  3. Nici macar un singur om in firea lui pe care sa il puna consilier nu au in PNL…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.